Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Freestyle Futbol Kapılarını Açıyor!


     2010 yılında Türkiye pazarına Point Blank ile giriş yapan başarılı oyun yayımcısı Nfinity Games, ikinci projesi Heroes of Newerth oyunundan sonra şimdi de yepyeni çevrimiçi futbol oyunu Freestyle Futbol ile karşınıza çıkıyor.
 
Oyunun seslendirmesi “Tsubasa Ekibi” ve “Ersin Düzen”den!
 
     Yepyeni online futbol oyunu Freestyle Futbol, 2 Temmuz Çarşamba günü “Açık Beta Öncesi” ile servise başlıyor. Oynaması ücretsiz olacak olan bu oyun; Tamamen Türkçe olarak yayınlanacak. %100 Türkçe destek verecek futbol oyununun anlatıcı seslendirmesini; ünlü futbol yorumcusu, genç ve dinamik futbol adamı Ersin Düzen yaptı. Seslendirme çalışmalarında Ersin Düzen’e, ülkemizde “Kaptan Tsubasa” adıyla bilinen ünlü futbol çizgi filmininde seslendirmesini yapan 10 kişilik profesyonel seslendirici kadrosu da eşlik edince ortaya eşsiz bir sonuç çıktı.
   
     Piyasadaki diğer futbol oyunlardan farklı ve çok daha eğlenceli olan oyun, kullanıcılara oynamaya doyamayacakları bir deneyim sunuyor; artık hiç kimse koca bir takımı tek başına yönetmek zorunda kalmayacak. Freestyle Futbol oyunu, 3’e 3 ve 4’e 4 olmak üzere karşılıklı takım oluşturarak oynanılıyor. Diğer oyunlardan bir farkı da çim sahada ve kapalı sahada (futsal) oynanmasına karşılık; takımlarda 3 veya 4 oyuncunun oynayabilmesi.
 
     Futbolun bir takım oyunu olduğunu yeniden hatırlatacak oyun, Nfinity Games tarafından servis edilecek. Oyuncular 3 ayrı mevki için 3 ayrı futbolcu yaratıp (defans, ortasaha, forvet), bu futbolcularla istedikleri maçta oynatabilecekler. Ana mevkilerin dışında mevkilerde kendi arasında kısa pasçı, uzun pasçı orta saha yada teknik golcü, yırtıcı golcü gibi 3’er bölüme ayrılmakta. Bu şekilde oyundaki mevkiler 3 ana mevki ve 3 yan mevki olmak üzere oyun, 9 farklı şekilde dallanmaktadır. FreestyleFutbolda 3’e 3 kafes futbolu oynayabilmenin yanında 4’e 4 saha futboluda oynanabilmekte. Oyuncular takımlarını, 3 ortasaha, 3 forvet, 2 defans 1 forvet gibi istediğiniz şekilde oluşturabilecekler. Bu da oyunun sıradan bir futbol oyunu olmaktan öte tamamen takımın ihtiyacına göre spesifik rollere bürünen oyuncular ile birlikte oynamanızı gerektiriyor.
 
      Freestyle Futbol oyununda kişiselleştirmede kesinlikle sınır yok. İster erkek ister kadın karakterler yaratıp, bu karakterlerin dış görünümlerini, giydikleri kıyafetlerri, krampon, forma vb. özelliklerini kişiselleştirebileceksiniz. Tabi ki kişiselleştirme bununlada bitmiyor. Biribirinen eğlenceli gol sevinçleri, “Ronaldovari” bilek hareketleri ve futbolcu geliştirilebilen yetenek özellikleri ile oynamaya doyulmayan, online bir futbol oyunu artık bir hayal olmaktan çıkıyor. Rekabeti seven oyuncular da tabi ki unutulmamış. Oyundaki seviye ve istatistik sistemiyle birlikte, yaratılan her futbolcu için ayrı ayrı, asist, gol, kazandığı / kaybettiği maç sayısı gibi bir çok detayıda takip edilebiliyor.
 
      2 Temmuz’da süpriz etkinliklerle Açık Beta Öncesi süreci ile servise başlayacak Freestyle Futbol ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak. Detaylar gelene kadar küçük bir tanıtım sitesiyle yetinmemiz gerekecek: http://fsf.nfinitygames.com
 
    “Hayatı Futbol Olanların Oyunu!” sloganıyla santra yapan futbol oyunu, konsol oyun severler dahil tüm futbol sever bilgisayar oyuncularını biraaya getirmeyi planlıyor. Freestyle Futbol tanıtım sitesinden anlamlı bir mesaj da veriyor: Futbol bir takım oyunudur dostum!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Freestyle Futbol F2P PC Spor Futbol Soccer Freetoplay Türkçe
Nintendo, 2D ve 3D Metroid Oyunları Üstünde Çalışıyor! Yulgang 2 için Ön Kayıt Yaptırılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.3.2016 21:57:14

0
MERTEZACKER ÇOK. Şükür tekrar başlıyor oyun kapanınca çok üzülmüştüm açılacağını duyunca mutlu oldum artık PC yı acabilecegim çok oyun oynadım ama ben böyle güzel bi oyun görmedim sabırsızlıkla bekliyorum ben inanıyorum ki tüm arkadaşlardan bunu bekliyordur :)

Rudy Fernandez

20.9.2014 18:29:35

0
güncel dursun

ErayG-TR

13.6.2014 21:39:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl "Piyasadaki diğer futbol oyunlardan farklı ve çok daha eğlenceli olan oyun, kullanıcılara oynamaya doyamayacakları bir deneyim sunuyor;"

Diğer futbol oyunlarından çok daha eğlenceli olduğunu söylüyorsunuz.Resmen reklam yayınlıyorsunuz ama reklam olduğunu hiçbir yere yazmıyorsunuz.
Altına basın bülteni diye yazmışlar zaten. Firmalar bu bültenleri kendileri yazıyor veya kendi isteklerine göre birine yazdırıp sonra sitelere gönderiyorlar yayınlasınlar diye

Jax Teller

13.6.2014 19:22:17

0
kicks değil mi ya bu?

Guest-BBC886F5C

13.6.2014 19:03:26

0
ankara arkadaşa katılıyom goal3 iidi oyundeğil adamları hırpalıyoduk bu oyunda fena değilgibi

rcpyksl

13.6.2014 18:07:22

0
"Piyasadaki diğer futbol oyunlardan farklı ve çok daha eğlenceli olan oyun, kullanıcılara oynamaya doyamayacakları bir deneyim sunuyor;" Diğer futbol oyunlarından çok daha eğlenceli olduğunu söylüyorsunuz.Resmen reklam yayınlıyorsunuz ama reklam olduğunu hiçbir yere yazmıyorsunuz.

Last Peony

13.6.2014 17:25:43

0
beklemek istemeyenler için http://football.gamekiss.com/main.jce

ankara

13.6.2014 17:19:09

+1
Ataride Gol3 adında oyun vardı buna benzer oyunlar çıkarsalar daha eğlenceli olur

Last Peony

13.6.2014 17:18:57

+2
zamanında icanfootball vardı ilk 2009-2010 yılları arasında baya oynamıştım zevkliydi sonradan paraya dökmüşlerdi parayı basan 90 a takıyordu bu oyun öyle olmazsa oynanabilir :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Freestyle Futbol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız