Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Free to Play'e Geçiş, TERA'ya Yaradı


    Aylık ödemeli üyelik sisteminde tutunamayıp Free to Play'e geçen oyunlardan olan TERA'ya bu geçiş yaramış gözüküyor. Gameforge, TERA'nın Free to Play sürüme geçişinden sonraki değişiklikleri istatistiksel olarak açıkladı.
 
    Yapılan açıklamalara göre geçiş sürecinden sonra 1 milyondan fazla yeni oyuncu TERA'nın evrenine katıldı. Bu oyuncular oyunda 1.5 milyondan fazla yeni karakter oluşturdular. Bu oyuncuların tercih ettikleri ilk üç ırk Castanic, Human ve High Elves olurken, ilk üç sınıf da Warrior, Sorcerer ve Archer oldu.
 
     Konuyla ilgili yayınlanan basın bülteni şu şekilde;
 
Fantezi MMO’su TERA’nın ücretsiz sürümü başarılı bir start yaptı: Free-to-Play’e geçildikten sonra yarım milyonu aşkın yeni kullanıcı oyuna kaydoldu. Dolayısıyla TERA: Rising’in toplamda yarım milyondan fazla kayıtlı oyuncusu mevcut. İşletici Gameforge, Free-to-Play’e geçmeden birkaç gün öncesinden yoğun ilgi nedeniyle altı yeni oyun sunucusu açmıştı.

TERA oyuncuları üzretsiz sürümün startından beri Arborea dünyasında maceraya atılmak üzere toplamda yaklaşık bir buçuk milyon karakter oluşturdu. En popüler olan savaşma meraklısı Castanicler’i az bir farkla İnsanlar ve Yüksek Elfler takip ediyor. Sınıflarda ise en çok tutulan Savaşçı’dan sonra Sihirbaz ve Okçu geliyor.

Free-to-Play’e geçildikten sonra Arborea dünyasına “Alev Mağarası” zındanı ve “Kahramanların Gök Zinciri” 3-vs-3 Arenası eklendi. TERA: Rising düzenli olarak yeni içerikler yayınlamaya devam edecek. Bu yıl içerisinde sıradaki güncellemede yayınlanacak olan TERA’nın siyasi sistemine yeni bir özellik eklenecek: loncaya mensup oyuncular bir ittifaka katılabilecek ve katıldıkları ittifakla diğer ittifaklara karşı oyun sunucusundaki hakmiyet uğruna savaşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
TERA PC MMORPG Bluehole Studios En Masse
PlayStation Store'da Yeni İndirimler Başladı Dishonored'ın Senaryo Odaklı İlk DLC'si Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.3.2013 08:11:54

0
Bu oyunu nasıl daha önce keşfedemedim diye üzüldüm. Daha önce DAOC ve Warhammer oynayan biri olarak söylüyorum lwl 60 daki pvp BG lerini merak ediyorum. Oyun mekaniği çok zekice yapılmış.

nightwolfking79

13.3.2013 23:47:19

0
valla oynucaksanız league of legends yeter. online arıyorsanız. yada DOTA .....

DdrizztT

13.3.2013 22:43:58

0
38. levela kadar aynı yemeği daha ne kadar sunacaklar diye bekledim ve sonunda kesinlikle boş,balon,zaman kaybı vb bir oyun olduğunu anladım.Arkadaşla oynanan çoğu oyun güzel gelirdi bana ama bu oyuna o bile yetmedi.Oynamak isteyenlere şimdiden tavsiye etmem :)

Keras

13.3.2013 20:49:03

+1
1 milyonun 900 bini 2 saat oynadıktan sonra bırakır. acayip sıkıcı bi oyun.

MiyopBey

13.3.2013 18:09:01

0
Free to Play için boş bir rakam.

* KıL

13.3.2013 17:12:30

0
1 milyon sağlam bir rakam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TERA: The Exiled Realm of Arborea
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız