Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fox Engine'in Başındaki İsim Konami'den Ayrıldı


    Hideo Kojima'nın gidişiyle beraber büyük bir ayrılığa ev sahipliği yapan Konami, firma içerisinde alınan yeni kararların ardından büyük isimleri tutmaya pek de niyetli değil gibi görünüyor. Bugün bir başka ayrılık haberi de firmanın yeni nesil oyun motoru Fox Engine projesinin başındaki isimden geldi.
 
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ve Pro Evolution Soccer 2016 gibi oyunlar başta olmak üzere, Konami içerisinde geliştirilen ve geliştirilecek olan yeni nesil oyunlar adına hazırlanan Fox Engine'in teknoloji yönetmeni Julien Merceron, bugün yaptığı açıklamalarla beraber Konami'den ayrıldığını, başka bir Japon firması Bandai Namco'da görev alacağını duyurdu. Merceron'un Bandai Namco'da hangi projede görev alacağıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Deus Ex: Human Revolution, Geriye Uyumluluk Sistemiyle Xbox One'a Geldi Final Fantasy 7 Remake'inde Tam Anlamıyla Seslendirme de Bulunacak

BSC Misafiri

22.12.2015 20:07:23

+1
Konami kendi kendisini yiyen bir virüse dönüştü ve kısa sürede kendini bitirme yolunda ciddi bir aşama kaydetti...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız