Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport'un 2023 Sonlarında Geleceği Bildirildi

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Turn 10 Studios tarafından oyunculara sunulacak olan yarış oyunu Forza Motorsport'un çıkış tarihi hakkında çeşitli raporlar ortaya çıktı. Giant Bomb'dan Jeff Grubb, Forza Motorsport'un 2023'ün ikinci yarısından sonra geleceğini belirtti.
 
Forza Motorsport oyununda gerçekçilik ön planda olacak
 
 
 
Hem görsel anlamda hem de yarış deneyimi anlamında gerçekçiliğin ön planda olacağı Forza Motorsport için GameMess Decides podcast'inde Grubb, çeşitli detaylar paylaştı. GamesBeat'ten Mike Minotti ile karşılıklı konuşan Grubb, yarış oyununun çıkış tarihi hakkında kendisine verilen bilgileri ayrıntılı olarak açıkladı.
 
Grubb bu kapsamda şunları söyledi: "Bu bilgiyi ilk kez duyduğumda etrafta birkaç kişiye daha sordum. Teyit ettiğim kadarıyla Forza Motorsport, 2023 'ün ilk yarısında değil ikinci yarısından sonraki bir zamanda çıkışını yapacak."
 
Forza Motorsport, yayınlandığı andan itibaren 800'den fazla benzersiz yükseltme ve özel modifikasyon öğelerini biz oyunculara sunacak. Bunun yanı sıra oyun içerisinde toplayabileceğimiz, yarışabileceğimiz ve özelleştirebileceğimiz 500'den fazla gerçek aracı bünyesinde barındıracak.   
 
Forza Motorsport, 2023 yılı içerisinde Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Forza Motorsport Microsoft Turn 10 Studios Xbox Series X PC
Şubat 2023 içerisinde Çıkış Yapacak ve Çıkması Muhtemel PC Oyunları Beklenen Oyun Resident Evil 4 Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız