Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport 7 vs Gran Turismo Sport Grafik Karşılaştırması

 
     Sony ve Microsoft cephesinin iki önemli yarış oyunu Forza Motorsport 7 ve Gran Turismo Sport yakın dönemlerde çıkışlarını yaptılar. Bu nedenle merak edilen konulardan biri de iki oyunun görsel olarak ne kadar başarılı olduğu.
 
     Teknik analizleri ve karşılaştırmalarıyla bilinen DigitalFoundry ekibi tarafından yapılan video iki oyunu karşı karşıya getiriyor. Araç dışı ve araç içi modellemeler, çevre detayları, sürüş dinamikleri gibi konularda karşıya karşıya gelen iki oyunun da bazı noktalarda birbirilerine üstün geldiği farklı noktalar bulunuyor.
 
     Karşılaştırmalı görsellerinde bulunduğu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak digitalfoundry Forza Motorsport 7 Microsoft Turn 10 Xbox One Windows 10 PC Yarış Oyunu
Pokemon Ultra Sun ve Moon'un Özel Pokemonları Ortaya Çıktı Adam Creighton: "DOOM'u Switch'e Adapte Etmek Zor Hem de Çok Zordu"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Rommel-

28.10.2017 00:14:37

0
Forza 7 ışıklandırma konusunda çok sırıtıyor,gran turizmo sport ise ışıklandırma çok daha iyi grafik detayları detaylı ama arac cokluğu ve detaylarda üstüne yok.forza 7 almadım almıcamda bu fiyatı hak etmiyor bu grafiklerle demoyu oynadım,oynanışda pek beğenmedim,forza horizon 3 çok iyi gercekten,oyunu aldım ve deneyimledim 750 level seviyesindeyim ve parasını hak eden bir oyun tavsiye ederim hem yarış hem acık dünya.

gamerasi

26.10.2017 04:31:23

0
Forza'nın ses konusunda da GT'nin gerisinde kaldığı aşikar. Nette bu konuda yeterince karşılaştırma videosu mevcut. GT kariyer ve içerik anlamında çuvallasa da teknik anlamda çok iyi durumda.

Uncy

25.10.2017 16:13:40

0
Forzanın aksiyon kamerası ve kokpit kamerası daha iyi

2K

23.10.2017 23:46:31

+1
Her ikisi de çok iyi gözüküyor ve çok iyi oyunlar konsolcuların birbirlerini yemesine gerek yok. Yok arabanın içindeki radio birinde daha iyi diğerinde farın içindeki yansıma daha iyi gibi tartışmalara gerek yok. PC vs konsol için benzer karşılaştırmalarda PC'ciler işte böyle kim fark edecek oluyor ama konsollar kendi arasında gölgenin tırtığını bile tartışıyor.

BSC Misafiri

23.10.2017 22:10:05

0
Ben başından beri iyi bir oyun olacak demiştim çünkü adamlar ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar önemli olan yapılanı görmekti. Ve ilk günden beri umarım pcye gelir de diyordum umarım gelir bu harika oyunu sadece 3-4 yıla sınırlayamazlar. Ve bu oyun vr için özel hazırlandı şu videoyu bir izleyin sonra bir daha yorum yapın :) https://www.youtube.com/watch?v=tUtlfncIDdI

The_Rahip

23.10.2017 18:09:32

+1
Oyunun geç çıkmasının nedeni Kazu'nun oyuna içerik koyması yada üzerinde detaylıca çalışmasından değil. Totosunu yaya yaya işini yapması ve geç çıkmasıyla bir hava katacağını sanması :)

Project Scorpio

23.10.2017 18:06:37

+4
Grafikte Forza dan bir halt almaz olmuyorda ama genel kıyaslama yaparsak Forza her türlü tokatlıyor pist ve araç sayısı, sesler, modifiye, forza vista ve action house, kariyer modu... onu geçtim GT oyunları cok daha uzun bir sürede yapılmasına rağmen daha az içerikle çıkıyorlar işte bu affedilir bir şey değil.

dingo egret!

23.10.2017 17:12:43

+1
Forza tabi ki çok çok güzel bir oyun, horizon serileri dahil bütün oyunlarını da büyük keyifle oynadım. Ancak GT ap ayrı bir oyun. yani başka hiçbişeyle kıyas götürmez ne görselliğiyle, ne de oynanışıyla (pek çokları sevmiyor o da ayrı mesele). Forzayı kıyas edecekler için Drive Club daha uygun olur. birbirlerine daha yakın iki oyun.

deadlight54

23.10.2017 17:02:29

+2
Bana göre Forza serisinin iki sorunu var. İlki, ışıklandırmalar yer yer plastikimsi bir hava veriyor. İkincisi, bazı araçların detayları yer yer sırıtıyor. Bunlar düzeltilirse çok iyi olur. Gran Turismo serisini hiç oynamadığım için yorum yapamıyorum.

Persona_Non_Grata

23.10.2017 16:57:52

+18
quote:

Orijinalden alıntı: Eulug Ciddi ciddi hala GT oynayan var mı? :D Allah bu saate kadar akıl fikir vermemişse daha vermesin.
Sana verdiği akıl buysa kalsın, bize vermesin kardeş.

Masso

23.10.2017 16:42:15

+5
Ciddi ciddi hala GT oynayan var mı? :D Allah bu saate kadar akıl fikir vermemişse daha vermesin.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 7
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız