Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forspoken - İnceleme: Bizlere Neler Sunuyor?

 
 
Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Luminous Productions'ın yaptığı açık dünya rol yapma oyunu Forspoken, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. özellikle sistem gereksinimleri ve diyaloglarıyla bir hayli eleştirildi.
 
Biz de oyunu bir süredir deniyoruz ve inceleme videomuzla karşınızdayız. Videomuzda oyunun oynanış mekaniklerinden, grafiklerine; diyaloglarından, animasyonlarına kadar birçok detayı konuştuk. Oyunu şu anda PlayStation 5'te ve PC'de oynayabilirsiniz.
 
İnceleme videomuz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
Far Cry 7 için ilk Bilgiler Ortaya Çıktı! Çok Oyunculu Bir Proje de Geliyor! Dead Space Remake İnceleme Puanları: Beklentiyi Karşıladı mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

28.1.2023 23:46:14

0
Oyun patladı.. Ne beklenti kaldı ne bir şey.

aykut291

28.1.2023 14:43:05

0
Beklendiği gibi Oyun yerden yere çôktü şu anda.Emeğe saygı diyecemde Oyunda emek adına hiçbirbşey göremedim ben.Oynanış çok karmaşık ve sıkıcı Oyunun açık dünyası olabildiğince boş hikaye desen pek beklenti yaratacak bir hikaye yok oyunda ney yani amaç ne Squre Enix batmak istiyor heralde adamlae Avengers facisından sonra ikinci facia Ellerinde bir FF yeni Oyunu kaldı onuda patlatırlarsa komple kapatırlar şirketi heralde.Yazık yani koskoca Squre Enix'in geldiği hale bak yazık gerçektem şu Oyuna kim onay verdiyse artık İnsanların ne istediklerini bukadar sorgulamaktan aciz olduklarına inanamıyorum ben gerçekten ya bir Oturun sorgulayın Elden Ring de grafik yok Animasyon yok ama insanlar deli gibi sevdi.İnsanlar artık Ubisoft gibi içi bos Açık Dünya istemiyor iste bu belli abuk subuk Online servis Oyunları istemiyor.Elden Ring gibi God of War gibi sürükleyici Kreatif Oyunlar istiyor inatla aynı hataları yaparak nereye kadar gidebilirler gerçekten saşırtıcı

BSC Misafiri

28.1.2023 13:02:06

0
Bomboş dağda bayırda keyifsiz combat sunuyor özetle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız