Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fornite Chapter 2 Güncellemeleri, Haritaları ve İndirme Boyutu

 
Geçtiğimiz günlerde Fortnite değişik bir şey yaparak tüm oyunu bir kara deliğe çevirdi ve birkaç gün sonra neler olduğuyla ilgili az da olsa bilgiler paylaşıldı.
 
Epic Games’in oyuncularına az bilgi veriyor oluşu bir hayal kırıklığı diyebiliriz, çünkü neler olduğunu öğrenmek için birçok Fortnite oyuncusu 13 Ekim’den beri sabahlıyor. Ama bunu güzel bir hype olarak da görenler olacaktır tabii ki.

Şu andan itibaren Fortnite Chapter 2 erişilebilir durumda. İndirme boyutu mobil için 5.72GB, konsol için 13GB ve PC için 14.9GB.

13 farklı bölgeden oluşan yeni bir harita geldi. Birçok dağ, göl, nehir ve sahillerin bulunduğu bu haritada yeni yüzme ve dalış mekaniklerini deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca balık yiyip HP’nizi de doldurabilirsiniz.

Bu haritada daha düzenli ve daha az bir silah stoğu bulunmakta. Ama kazma ve saldırı tüfeği gibi temel silahlar bu haritada da bulunuyor.

Ayrıca grafikler de iyileştirilmiş. Daha canlı ve temiz bir görüntü elde edebiliyoruz. Seviye üst limiti kaldırıldı. Eğer seviye 100’deyseniz XP kazanmaya devam edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızı hatta düşmanlarınızı bile kaldırıp taşıyabiliyorsunuz. Yeni bandaj ile arkadaşlarınıza ateş ederek iyileştiriyorsunuz. Ve arkadaşlarınızla yeni senkronize danslar edebiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak techradar epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
WWE 2K20'den İki Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Önümüzdeki Yılın Sonlarına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız