Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Formula Renault Esport Series'in Şampiyonu Cem Bölükbaşı Oldu

 
     İlk kez Renault tarafından iRacing oyununda çevrim içi olarak düzenlenen Formula Renault Esport Series turnuvası tamamlandı. Interlagos, Montreal, Austin ve Suzuka pistlerinde gerçekleşen yarışlar sonucunda en yüksek puana ulaşan temsilcimiz Cem Bölükbaşı turnuvanın şampiyonu oldu ve 8.000 Euro para ödülü kazandı. 
 
 
 
     Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan turnuvada yarışlar; Interlagos, Montreal, Austin ve Suzuka pistlerinde toplam sekiz yarış şeklinde gerçekleşti. Cem Bölükbaşı, Interlagos pistini birinci yarışta sekizinci, ikinci yarışta on sekizinci tamamlarken ikinci pist olan Montreal'da her iki yarışı da birinci tamamladı. Temsilcimiz, 19 Haziran'da oynanan Austin pistinde ise bu ivmeyi sürmeyi devam etti ve ilk yarışı ikinci, ikinci yarışı ise birinci olarak tamamladı. Final yarışı dün gece Suzuka pistinde oynandı. Cem Bölükbaşı, 31 oyuncu arasından ilk yarışta ikinci, ikinci yarışta ise birinci oldu. Toplamda elde ettiği 140 puan sayısıyla 2020 Formula Renault Esport Series şampiyonu oldu.
   

Bu haberin bağlantısı
URL
iRacing yarış simülasyon çevrimiçi online internet abonelik aylık ücret
Aldous Huxley'nin "Brave New World" Kitabından Uyarlanan Diziden Fragman Paylaşıldı Steam Yaz İndirimlerinden Tavsiyeler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hamitcansayilgan

27.6.2020 23:31:02

0
Şimdi İngiltere bazlı bir kaynaktan okudum. Biraz daha detaylarını araştırıp aktarabilirim. WoW'u etkileyeceğini sanmıyorum fakat platformun kesin olarak kapanacağını söyleyebilirim. Tüm partnerler sponsorluğunu çekmiş.

ReflexAction

27.6.2020 20:31:32

+1
Hamit bey world of warcraft oyununun en popüler guildi methodda yaşanan çok ciddi olaylar var pedofili-taciz vs. gibi kendileride e-spor a giriyor sanırım bir göz atın derim yerli medyada pek ses bulmadı henüz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iRacing
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız