Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Foreclosed Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Antab Studio, cyberpunk aksiyon shooter oyunu Foreclosed için çıkış tarihi verdi.

12 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak ve $19.99 / €19.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

FORECLOSED; aksiyon, gerilim ve deneysel takviyelerle dolu bir Siberpunk dünyasında geçen, hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunudur. Yakın zamanda kimliğine el konulan ve işini, beyin implantlarını ve şehrin Blok Zincirine erişimini kaybeden Evan Kapnos'un hikayesini deneyimle. Kimliği ve implantları açık artırmayla satılmadan önce kaçması gerekiyor.
 
Etkileşimli Bir Çizgi Roman ve Sürükleyici Hikaye Anlatımı
FORECLOSED, video oyunlarının oynanabilirliğini çizgi romanların şık görsel estetiğiyle birleştiriyor. Oynanıştan sinematiklere kadar her şeyi bir çizgi roman tarzında deneyimle. FORECLOSED'un Siberpunk şehrinde ilerlerken ve sürükleyici bir komplo hikayesini açığa çıkarırken tam ekran ve çizgi roman karesi perspektiflerinin oyuna müthiş bir şekilde entegre edildiğini göreceksin. Ayrıca ara sahneler de etkileşimlidir ve alternatif oynanış tarzları arasında uyumlu geçişlere sahiptir. 
 
Yüksek Teknolojili Savaş
RYO tarzında bir beceri sistemi ile yeni yetenekleri keşfet ve onların kilidini aç. Patlayıcı Mermi veya Makineli Tüfek Mermisi modları gibi fütüristik modifikasyonlarla silahının potansiyelini yükselt, beynini deneysel takviyelerle güçlendir ve düşmanlarına karşı savaş. Yeni yeteneklerini kontrol etmeyi öğren, rakiplerle savaş ve çevreni kendi lehine kullan. Düşmanlarını havaya fırlatmanı veya kalabalık gruplara devasa nesneler atmanı sağlayan telekinezi gibi süper kahramanlarınkine benzer yetenekler edin. Tuzaklar oluşturmak için farklı sistemlere sız veya düşmanlarının kafasındaki implantları aşırı ısıt. 
 
Özelliklere Genel Bakış

Şık Siberpunk Aksiyonu: FORECLOSED; aksiyon, gerilim ve deneysel takviyelerle dolu bir Siberpunk dünyasında geçen, hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunudur.
Etkileşimli Çizgi Roman: Kendini gerçekten bir çizgi roman kahramanı gibi hissedebilmen için oynanıştan sinematiklere kadar her şey, çizgi roman tarzında deneyimlenir.
Sürükleyici Hikaye Anlatımı: Yakın zamanda kimliğine el konulan ve işini, beyin implantlarını ve şehrin Blok Zincirine erişimini kaybeden Evan Kapnos'un hikayesini deneyimle. Kimliği ve implantları açık artırmayla satılmadan önce şehirden kaçması gerekiyor.
Yüksek Teknolojili Savaş: Sembiyotik Tabancanı, değiştirilebilen veya birleştirilebilen çok çeşitli özelleştirmelerle modifiye et.
Takviye Yükseltmeleri: RYO tarzında bir beceri sistemi ile beyin implantı yeteneklerini keşfet ve onların kilidini aç. 

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Foreclosed Merge Games Antab Studio Cyberpunk TPS
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – Prince's Edition Eylül'de Switch'e Geliyor NBA 2K21 Epic Games Store'da Ücretsiz, Mega İndirimler Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Foreclosed ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız