Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ford Türkiye'nin Düzenlediği E-Rallycross Turnuvası Başlıyor!

 
     Ford Türkiye'nin düzenlediği E-Rallycross iRacing turnuvası 1 Kasım Pazar günü başlıyor! 
 
     Ford Türkiye'nin bu yıl ikincisini düzenlediği “5x5 E-Rallycross” turnuvası E-Rallycross duyuruldu. Turnuva, 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 20:00’da iRacing oyununda çevrimiçi olarak gerçekleşecek.
 
 

     5 ralli pilotunun sanal ortamda 5 e-sporcu ile kıyasıya mücadele edeceği bu heyecan dolu yarışa Serhan Acar’ın anlatımı ve Yiğit Tezcan’ın yorumları eşlik edecek. iRacing'de gerçekleşecek bu kıyasıya mücadelede Ford Fiesta’lar yarışacak.
 
     Castrol Ford Team Türkiye ralli takımının pilotları Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir, Emre Hasbay, Can Sarıhan ve espor oyuncuları; Necati Akçay, Sinan Koç, Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil ve ülkemizi yurt dışında temsil eden pist yarışçısı Emir Aşarı mücadele edecek.
 
     Ford Türkiye E-Rallycross turnuvası, 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 20:00’da başlayacak ve Ford Türkiye YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
iRacing yarış simülasyon çevrimiçi online internet abonelik aylık ücret
Olofmeister Geri Döndü! Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iRacing
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız