Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

For Honor Yönetmeni Jason VandenBerghe Ubisoft'tan Ayrıldı

 
   For Honor'ın yaratıcı yönetmeni Jason VandenBerghe Ubisoft'tan ayrılarak ArenaNet'e katıldı.
 
   Jason VandenBerghe, ilk olarak 2005 yılında Activision'da yaratıcı yönetmen pozisyonuna geçerek Call of Duty, Guitar Hero ve Spider Man IP'leri üzerinde çalıştı. Ardından 2008'de Ubisoft'ta geçti ve Ubisoft'ta ise Red Steel 2, Ghost Recon: Future Soldier, Far Cry 3 ve en son For Honor üzerinde çalıştı. 
 
   Jason VandenBerghe facebook üzerinden yaptığı açıklamada Ubisoft'tan ayrıldığını, ArenaNet'te tasarım yönetmeni olarak çalışacağını belirtti. 
 
   Jason VandenBerghe Ubisoft'ta 9 inanılmaz yıl geçirdiğini, her şey için minnettar olduğunu, ArenaNet'e geçmenin ise kendisi için büyük bir adım olacağını da ekledi.
 
   2010'da faaliyete geçen ve Bellevue, Washington merkezli video oyun geliştiricisi ArenaNet NCSoft'un yan kuruluşu ve Guild Wars serisinin yaratıcısıdır. Şirket en son 2015'te Guild Wars 2 için genişleme paketi Guild Wars 2: Heart of Thorns'u çıkardı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
For Honor Ubisoft PC PS4 Xbox One
Humble Bundle'da Capcom Oyunları Fırsatı Özel Kingdom Hearts III Haberi 15 Temmuz'da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umbrella Corporation

18.7.2017 11:17:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey O grafikleri alıp Mount and Blade gibi açık dünya savaş alanı sunsalardı, alır yürürdü. Multiplayer bile olsa yeterdi.
Neden ayni tarzda bir oyun çıkarsınlarki, oyun zaten gayet güzel tek sıkıntısı sunucular.Açık dünya açık dünya nereye kadar.

emrahcey

13.7.2017 22:46:26

+1
O grafikleri alıp Mount and Blade gibi açık dünya savaş alanı sunsalardı, alır yürürdü. Multiplayer bile olsa yeterdi.

mementopolis

12.7.2017 16:16:24

+1
Bu Adamın kesinlikle bir sucu yok. Ubisoft düzün bir gidişat sunsaydı. Oyunda hileciler , DLC paketi gibi oyun çıkartıp 60$ belki daha fazla para istemesi. Ondan sonra Lansmanda " Millet bize niye küfür ediyiii işte ekip işte YuriSoft..." . demesi gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
For Honor
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız