Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

For Honor Sezon 2 | Shinobi, Centurion ve 2 Yeni Harita Tanıtım Videoları

 
   Ubisoft, For Honor'ın ikinci sezonu için yeni tanıtım videoları paylaştı. 
 
   For Honor'ın ikinci sezonu Shadow and Might 16 Mayıs tarihinde başlayacak. Shadow and Might iki yeni kahraman [Shinobi (samurai assassin) ve Centurion (knight hybrid)], iki yeni harita (forge ve temple garden), özelleştirme ögeleri ve oynanış kısmında güncellemeler içerecek.

   Harita ve oynanış kısmındaki güncellemeler 16 Mayıs tarihinde herkese ücretsiz olarak sunulacak, season pass sahipleri ek olarak iki kahramana da erişim sağlayabilecek. 23 Mayıs tarihinden itibaren ise tüm oyuncular oyun içi para ile kahramanları açabilecek.
 
   For Honor PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
For Honor Ubisoft PC PS4 Xbox One
2K Games Başkanı Christoph Hartmann Şirketten Ayrıldı Mafia III DLC Stones Unturned 30 Mayıs'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2017 19:45:31

+1
Oyunu oynayamayanlar oyuna b*k atmayın biz arkadaşlarla ekip olarak oynuyoruz inanılmaz keyifli. Beceremiyoruz demiyorsunuz da oyun kötü diyorsunuz herkese hitap etmiyor. Oynayamıyorsan ben oynayamıyorum diyeceksin, oyuna b*k atmayacaksın.

Thornn24

6.5.2017 00:21:07

0
oyun güzelde lag çok oluyor karakterlerin balanceları iyi değil patch gelmeli çoğu karakter nerflenmeli zaten oyunda spamcılar dolu.

Vyn

5.5.2017 23:49:31

0
yaşıyor mu la bu oyun xD klasik çıkarken hype 1 hafta sonra çöp

BSC Misafiri

5.5.2017 21:14:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord Alınır mı bu oyun arkadaşlar? Optimizasyonu falan nasıl?
oyunu ilk çıktığı zamanlar aldım. şimdiye kadar gördüğüm en iyi optimizasyonlardan bir tanesi bu oyunda. grafikler harika fakat.... oynanış... daha doğrusu server sistemi gerçekten vahim. 1 saliselik olaylar üzerine kurulu olduğu için bizim memleketimizden oynamanı tavsiye etmem. çünkü sistem her seferinde kendine göre uygun kişilerle eşleştirse bile ya sen de ya da karşı oyuncuda ufak bir lag olursa işler b... sarıyor. yaklaşık 2 aydır oynamıyorum. karakterler arası dengesizlik çok fazlaydı. şimdi ne durumdadır bilemem ama yine düzeldiğini düşünmüyorum. zaten oyuncu sayısından da belli. hesabımda başka oyunlar olmasa şimdiye kadar 562304548592 defa satmıştım. bence uzak dur. senaryo modu da eğitim modu gibi zaten. gerek yok. ha çok merak ediyorsan 40-50tl ye bulursan al hevesini gider.

emrahcey

5.5.2017 20:24:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord Alınır mı bu oyun arkadaşlar? Optimizasyonu falan nasıl?
Tek kişi senaryo oynayacam dersen alınır, Yok işim olmaz benim derdim multi dersen benden tavsiye uzak durunuz. Savunmalar zordan öte...Belki bizim ülkemizin serverlarına uzaklığıda farkediyordur.

Jose_Gökhan

5.5.2017 17:46:13

0
Hocam oyun zor bir çok arkadaşım alıp oynayamayıp bıraktı.Ben 1 hafta dayak yedim 1e1 maçlarda.30-40 maçtan 2 tane kazandım anca.Saldırı komboları kolay fakat rakibi engelleme komboları zor,nasıl yapılacagını bilsen de zamanlaması zor.Bunları alıp iade etme diye söylüyorum.Optimizasyon konusunda sıkıntı falan görmedim.Rx370 ile orta ayarlarda kasmadan oynuyorum.

Angel of the Lord

5.5.2017 15:35:02

0
Alınır mı bu oyun arkadaşlar? Optimizasyonu falan nasıl?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
For Honor
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız