Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2019 Touch Switch için Çıktı

 
SEGA ve Sports Interactive Football Manager 2019 Touch'ın Switch için bugün itibarıyla çıkış yaptığını duyurdu.

Football Manager 2019 Touch şu anda £29.99 fiyattan Avrupa Nintendo eShop üzerinde ulaşılabilir durumda. Kuzey Amerika Nintendo eShop için 6 Aralık'ta çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

2018/19 sezonuna yönelik yükseltmeler ve geliştirmeler, FM19 Touch'ın serinin en iyi görünümlü sürümü olmasını sağlamanın yanı sıra zirveye yükselişinizi hiç olmadığı kadar etkili ve eğlenceli kılıyor.
 
TAKTİKSEL TARZLAR
"Gegenpress", "Tiki-Taka" ve "Catenaccio" dahil olmak üzere hazır taktiksel ön ayarlarla başarıya giden yola hazır bir şekilde adım atın. Aynı zamanda, size özel bir şey oluşturmak için yeni taktik yaratıcıyı kullanabilirsiniz. 
 
YENİLENEN ANTRENMAN
Yenilenen antrenman modülü, yalnızca yeni ve basitleştirilmiş değil, aynı zamanda kulüplerin genç oyuncuları nasıl yetiştirdiğine ve ayrı ayrı fikstürler ve gelecek sezon için ilk on biri nasıl hazırladıklarına dair gerçekçi bir temsil niteliğindedir. 
 
GÖREVE YENİ BAŞLAYAN MENAJER
Menajerlik kariyerinize, yeni menajerlere başarıya giden yolda kılavuzluk edip yükselmelerini sağlamak üzere tasarlanan menajerlik temellerinin yer aldığı bir el kitabıyla adım atın.
 
YENİLENEN KULLANICI ARAYÜZÜ
Yeni renkler ve bir dizi küçük ama anlamlı değişiklik, FM19'un oyunun bugüne kadar yapılan en iyi görünümlü versiyonu olmasını sağlıyor. 
 
WILLKOMMEN BUNDESLIGA
Alman futbolunun en iyi iki kümesi Football Manager 2019 Touch'ta yerini alıyor. Bu, hem Bundesliga hem de Bundesliga 2'de resmi kulüp armaları, kitleri ve oyuncular yüzlerinin yanı sıra kendi kupalarının bulunduğu anlamına geliyor. 
 
11 ülkeden, tamamıyla lisanslı toplamda 26 lig maçının yanı sıra dünyanın en büyük liglerinden alacağınız birçok bireysel kulüp lisansı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Amplitude Studios Kurucu Ortağı Yeni Bir Stüdyo Kurdu Kingdom Hearts III'ün Yeni Fragmanı 10 Aralık'ta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mhakannn

27.11.2018 18:49:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bunun normalden farkı ne? Fakir versiyonu mu nedir?
Baya bi sadeleştirilmiş hali denilebilir. Burada normal sürümden farkları anlatılmış: http://fmhikayeleri.com/football-manager-touch-nedir/

BSC Misafiri

27.11.2018 17:46:29

0
Bunun normalden farkı ne? Fakir versiyonu mu nedir?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız