Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2018'in Yeni Oyuncu Araştırma Sistemi Tanıtıldı

 
   Sports Interactive, yayınladığı bir video ile Football Manager 2018'in yeni oyuncu araştırma sistemini tanıttı.
 
   Football Manager 2018 bu sene yeni üç boyutlu maç grafik motoru, oyuncu araştırma sistemi, takım dinamiği, gelişmiş stadyum tasarımları, maç sunumları, spor bilimi ve geliştirilmiş taktiklere dair derinlik, yeni görünümlü Fantasy Draft'lar, hem saha içinde hem saha dışında geliştirilmiş yapay zeka ve birkaç taktik geliştirmesi gibi özellikler sunacak.
 
   Football Manager 2018, 10 Kasım Cuma günü çıkacak. Bu yıl ilk defa Football Manager 2018 (PC, Mac ve Linux), Football Manager Touch 2018 (PC, Mac, Linux, iOS ve Android) ve Football Manager Mobile 2018 (iOS ve Android) aynı gün çıkacak.

   Yeni oyuncu araştırma sisteminin tanıtıldığı videoyu Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls Online Clockwork City Çıkış Tarihi Açıklandı Assassin’s Creed: Origins için Season Pass ve Ücretsiz İndirilebilir İçerikler Duyuruldu

Lord Joker.

11.10.2017 16:42:14

0
Bugüne kadar Football Manager'in Mobil olarak çıkanını alıp, oynamış var mı ? Mobil versiyonu hakkında pek iyi şeyler duymadım, eğer bu sene çıkanın PC versiyonuyla arasında çok fark yoksa bu sene PC yerine mobil'e alayım, hem daha kolay hem de daha rahat olur benim için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız