Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fnatic, Xizt ve Twist'i Kadro Dışı Bıraktı

 
     Fnatic yönetimi Counter Strike: Global Offensive takımından Richard "Xizt" ve Simon "twist" Eliasson'u kadro dışı bırakarak, yedek oyuncu konumuna çektiğini duyurdu. 
 
     StarLadder Major 2019 turnuvasına katılmayı başaramayan Fnatic CS:GO takımı, kadrosunu düzenleme yoluna giderek, Xizt ve twist'i kadro dışı bıraktı. Fnatic'in son 3 yıldır CS:GO elektronik spor sahnesinde mağlubiyetleriyle ile ön planda olduğunu söylemek mümkün.
 
Fnatic'in CS:GO yöneticisi Andreas Samuelsson değişikle ilgili; "Beraber başardığımız her şey için Simon ve Richard’a teşekkür etmek istiyorum. Onlar için en iyisinden başka bir şey dilemiyorum. Şangay ve Sidney’de çok güzel vakitler geçirdik ve iyi bir potansiyel gösterdik. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için oyun içindeki kimyayı yakalayamamamız bizim için büyük bir utanç. Major’a katılamamak fnatic’in tarihinde ilk defa gerçekleşen bir olay ve bu nedenle değişim gerekliydi. Şimdi ise fnatic’in tekrar zirveye yerleşmesi için maalesef Simon ve Richard olmadan güçlü, istikrarlı yeni bir takım kurmalıyız." açıklamasında bulundu. Öte yandan takımın yeni dönem CS:GO sahnesinde tekrardan zirveye çıkmak adına 2 katı çalışacağını ve yeni takım kadrosunu her açıdan değerlendirileceğinin vurgusu yapıldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Zula’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Turnuva NBA 2K20'de Basketbol Oynamak Dışında Yapabileceğiniz Çok Fazla Etkinlik Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız