Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firewatch Geliştiricisi Campo Santo Yeni Oyununu Duyurdu: In The Valley of Gods

 
   Firewatch geliştiricisi Campo Santo Productions yeni oyunu In The Valley of Gods'ı duyurdu. 2019'da çıkacak.
 

   In The Valley of Gods 1920'li yıllarda Mısır'da geçen tek oyunculu birinci şahıs bir macera oyunu. Gözden düşmüş eski bir araştırmacı ve film yapımcısı Rashida karakteri olarak umutsuzca özlediğin maceraperest hayatına geri dönmek için bir şans yakalıyorsun. Sonsuz kum tepeleri, kalıntılar ve mezarların ötesinde bir yerde inanılmaz bir arkeolojik keşif - Zora'nın yardımı olmadan bulunamayacak bir yerlerde. Zora bir daha asla birlikte çalışmayacağına söz verdiğiniz eski partnerin.

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
In The Valley of Gods Firewatch Campo Santo tek oyunculu birinci şahıs macera oyunu
From Software'ın Yeni Projesi ‘Shadows Die Twice’ Tanıtım Fragmanı Soulcalibur VI PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

10.12.2017 01:46:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K PewdiePie PUBG oynarken yayın sırasında 'nigga' kelimesini kullandı. İnsanlar tepki gösterdi fakat en büyük tepkiyi bu firma gösterdi ve bizim oyunlarımızın videosunu çekemezsin diyerek dava açmaya kalktı. O dava Amerikan yasa sisteminde, tüm Youtuber'ları zor durumda bırakacak bir yasaymış ve daha önce açan olmamış Youtuber'lara karşı. Eğer o davayı firma kazanırsa tüm Youtube sorun yaşayabilirmiş. O yüzden hem Youtube savunucuları hem izleyenler büyük bir tepki gösterdi. Firewatch bir anda olumsuz yorumlara boğulduğu için Steam yorumlard düzenlemeye gitti. Artık son zamanlardaki yorumların ortalamasını ve genel ortalamayı bu durumların önüne geçmek için ayrı gösteriyor.
İlginçmiş hocam sağol, ben de yanlış bir şey yaptılar sandım yanlış olan insanların kendisiymiş.

2K

9.12.2017 15:16:37

0
PewdiePie PUBG oynarken yayın sırasında 'nigga' kelimesini kullandı. İnsanlar tepki gösterdi fakat en büyük tepkiyi bu firma gösterdi ve bizim oyunlarımızın videosunu çekemezsin diyerek dava açmaya kalktı. O dava Amerikan yasa sisteminde, tüm Youtuber'ları zor durumda bırakacak bir yasaymış ve daha önce açan olmamış Youtuber'lara karşı. Eğer o davayı firma kazanırsa tüm Youtube sorun yaşayabilirmiş. O yüzden hem Youtube savunucuları hem izleyenler büyük bir tepki gösterdi. Firewatch bir anda olumsuz yorumlara boğulduğu için Steam yorumlard düzenlemeye gitti. Artık son zamanlardaki yorumların ortalamasını ve genel ortalamayı bu durumların önüne geçmek için ayrı gösteriyor.

furandor

9.12.2017 14:11:47

0
Tr de gayet iyi sattı ama türkçe çıkarmadılar firewatch'u.bu oyundan da uzak dururum tr olmazsa. Türkçe çıkartmak için çıtaları nedir anlamadım

Jack Rabbit Slims

9.12.2017 11:54:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Firewatch güzel bir oyundu. Oyuncuların 'yürüme simülasyonu' dediği oyunlardan bir tanesiydi fakat diyaloglar ve konusu bambaşka bir yere taşıyordu. Zaten oyun diyaloglar üstünden yürüyordu. Karakterin ruh halini ve ne yapmaya çalıştıklarını anladığınız zaman sonunu da beğenmiştim. Yeni oyunlarını merakla bekliyorum fakat en son Youtuber'lar ile olan kavgaları yüzünden büyük bir kitle bu firmaya tepkili. Hatta o olaydan sonra Firewatch'ın Steam yorumları olumsuz'a dönmüştü.
Dediğin olay ne hocam ben bilmiyorum.

BSC Misafiri

8.12.2017 19:39:08

0
In the Valley of Gods

2K

8.12.2017 12:11:17

+1
Firewatch güzel bir oyundu. Oyuncuların 'yürüme simülasyonu' dediği oyunlardan bir tanesiydi fakat diyaloglar ve konusu bambaşka bir yere taşıyordu. Zaten oyun diyaloglar üstünden yürüyordu. Karakterin ruh halini ve ne yapmaya çalıştıklarını anladığınız zaman sonunu da beğenmiştim. Yeni oyunlarını merakla bekliyorum fakat en son Youtuber'lar ile olan kavgaları yüzünden büyük bir kitle bu firmaya tepkili. Hatta o olaydan sonra Firewatch'ın Steam yorumları olumsuz'a dönmüştü.

Megathrone26

8.12.2017 10:46:23

0
merakla bekliyorum.

Jack Rabbit Slims

8.12.2017 07:49:44

0
Sonuna rağmen çok güzel bir tat bıraktı Firewatch, gelsin oynarız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
In The Valley of Gods
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız