Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Emblem Wii U'da En az 700.000 Satmalı


     Nintendo 3DS için Fire Emblem: Awakening'i piyasaya çıkaran Intelligent Systems bu oyunun en az 250.000 satması gerektiğini açıklamıştı. Büyük beğeni toplayan oyun bugüne kadar 900.000'den fazla satmayı başardı.
 
     Hitoshi Yamagami'nin açıklamalarına göre eğer Fire Emblem serisi Wii U ekranlarına gelirse en az 700.000 adet satmalı. Böylece yeni Fire Emblem oyunu çıkardıklarına değebilirmiş. Bize kalacak olursa kaliteli bir Fire Emblem oyunu bu miktara rahatlıkla ulaşabilir.
 
    Şu sıralar Intelligent Systems'in Shin Megami Tensei X Fire Emblem oyununu Wii U için hazırladığını belirtelim. Yine de bu oyun saf bir Fire Emblem olmayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shin Megami Tensei Fire Emblem Nintendo Wii U Atlus
Angry Birds'ü Reddetmek Hayatımızın Hatasıydı Pikmin 3 İlk İnceleme Puanını Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.7.2013 03:45:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri j rpg nedir artık.. artık gereksız amacsız zevksız oyunlar projectx tamam en azından bır zevkı var bu oyunda cızgıfılm gıbı karakterlerı harıtada yonetım mevcut bı bolgeyı almaya calısyorsunuz alırkende attack dıyıp baska ekranda kendı kendılerıne dovusuyorlar ne zevkı var ne oynanısı nasıl alıpda oynuyorlar
Senin zevkine hitap etmeyen başkasının zevkinin zirvesinde olabilir, o yüzden kendi adına konuşup başkalarının adına ahkam kesmenin gereksizliğini farkedip ilgi ve alakana hitap eden oyunlara ve haberlerine yönelmeni tavsiye ederim. JRPG oyunlar JRPG sevenlerce oynanır, sen kapsama alanı dışındasın.

BSC Misafiri

12.7.2013 03:45:38

0
Wii U'nun beklentide olan oyunlarının yanına Fire Emblem eklemeleri güzel olmuş. Serinin hayranı çok, o yüzden bahsedilen rakama rahat ulaşır.

BSC Misafiri

11.7.2013 18:14:49

0
j rpg nedir artık.. artık gereksız amacsız zevksız oyunlar projectx tamam en azından bır zevkı var bu oyunda cızgıfılm gıbı karakterlerı harıtada yonetım mevcut bı bolgeyı almaya calısyorsunuz alırkende attack dıyıp baska ekranda kendı kendılerıne dovusuyorlar ne zevkı var ne oynanısı nasıl alıpda oynuyorlar

cahitdikici

11.7.2013 11:31:08

0
700.000'i rahat geçen göndersinler alalım :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shin Megami Tensei X Fire Emblem
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız