Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Emblem: Three Houses DLC'lerinin Ne zaman Gelecekleri Açıklandı

 
Nintendo Switch'e özel olarak çıkan Fire Emblem: Three Houses daha geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı ve bolca içerik de yolda. Yakın zamanda gelecek olan ücretsiz bir güncellemeye ek olarak ileride gelecek olan ek paketler için de tarih verdi. 
 
Oyunun bölüm bölüm gelecek ilk DLC'si oyunla birlikte geldi ve Byleth'in erkek ve kadın subay kıyafetlerini ekledi oyuna. İkinci gelecek DLC ise 31 Ekim 2019'da piyasaya sürülmesi bekleniyor ve yeni Auxiliary battle haritalarının yanı sıra "yardımcı oyun içi destek öğeleri" ve bazı ek içerikler sunacak. 3. bölüm 31 Aralık'ta çıkması planlanıyor ve son DLC paketinin de 30 Nisan 2020'de gelmesi planlanıyor. Son DLC ile birlikte oyuna yeni oynanabilir karakterler ve yeni hikaye içeriği eklenecek.
 
Tüm bu ek paketleri Expansion Pack halinde satın alabilirsiniz. Fiyatları ise şu şekilde, $25 USD / £22.49 / $37.50 AU. Daha fazla bilgiyi Nintendo'nun sitesinden öğrenebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Fire Emblem Series Tactical Romance War LGBT+
Mortal Kombat Senaristi Deadpool Tarzı Bir Film Yapmak İstiyor Bu Ay Piyasaya Sürülecek VR Oyunları - Ağustos 2019

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fire Emblem: Three Houses
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız