Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV'in Toplam Dağıtım Sayısı Açıklandı

 
   Final Fantasy XV'in toplam dağıtım ve dijital satış sayısı 6 milyonu aştı. Oyunun dağıtıcısı Square Enix yayınladığı bir basın bülteni ile duyurdu.
 
   Oyun ilk gününde 5 milyon adet dağıtım sayısı ile serinin en hızlı satan oyunu olmuştu. Bu da demek oluyor ki çıkısından sonraki günden bu güne 1 milyon civarı dağıtım yapılmış. Ek olarak oyunun Japonya'da 880 bin civarında bir satış yaptığını da belirtelim.
 
   29 Kasım tarihinde çıkış yapan Final Fantasy XV, PlayStation 4 ile Xbox One sistemleri üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
Assassin’s Creed'in Yazarı 2K Ekibine Katıldı Sony, Buzul Beyazı PS4 Slim Modeli Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.1.2017 15:18:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: dragonbornx Müthiş bir oyun gerçekten tek başına konsol alma sebebi.
Bence değil. Filmini çok beğenmiştim ve oyunu çok merak eder oldum. Filmin konusu ile oyunun konusunun ilerleyişi farklı. oyunun konusu çok anlamsız ve basit işlenmiş, aceleye gelmiş. Oyunun başlarında yan görevler yaptım sonra sıkılıp sırf ana görev yaparak oyunu 28 saatte bitirdim level 43-45 civarı.Witcher 3'ü tüm ek paketleriyle oynayınca FF kendi başına iyi bir oyun olsada beni tatmin etmedi. Ama FF 16 için umut verdi çünkü dövüş sistemi olsun yeni mekanikler olsun umut verici ve FF 16 için umut veriyor.

Zarbo257

11.1.2017 02:38:38

0
Gerçekten güzel oyundu,günlerce sıkılmadan oynadım oyunla ilgili tek şikayetim grafiklerinin aşırı blurlu olması bariz bir şekilde dinamik çözünürlük kullanmışlar yani bazı sahneler 1080p iken bazen 720p 900p gezip durdu oyun bunu hiç sevmedim.Onun dışında oyunun yarısından sonra aşırı çizgisel gitmesi de baya sıkıntılıydı ki bunu da yapımcısı düzelteceğini söylemiş keşke oyun bitmiş olarak piyasaya çıksaydı o zaman tam bi efsane olurdu şimdi sadece güzel bi oyun olarak kalacak hafızalarda.10 üzerinde 8 en az.(PS4) Bu arada bu yıl ilk defa iyi ki PS4 almışım dedim oyuna doyduk resmen.

veterangamer

10.1.2017 11:52:05

+1
Müthiş bir oyun gerçekten tek başına konsol alma sebebi.

cenkk34

10.1.2017 10:31:26

+3
para verdiğime en çok pişman olduğum oyunlardan biri olan 209 tl ye oldu

rebidem

10.1.2017 10:23:52

+1
Oyunu çıktığı ilk günden beri oynuyorum.Bu senenin benim için GOTY'sidir.Last Guardianıda oynadım keza o da çok güzel bir oyun olmuş.Bu yıl benim için gerek Uncharted serisi gerek FF15 gerekse Last guardian açısında iyiki ps4 almışım dediğim yıllardan biri oldu.Bu oyunu oynadıktan sonra FF7 Remake i sabırsızlıkla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız