Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV'den Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı


    Geliştirilme süreci bir hayli sıkıntılı geçen Final Fanstasy XV ilk olarak 2006'da E3 fuarında duyurulmuştu. Final Fanstasy XV'nin çıkış tarihi, geçtiğimiz Mart ayında 30 Eylül 2016 olarak duyurulmuştu. Ancak bu çıkış tarihi de geçerliliğini yitirmiş ve oyun iki ay sonrasına ertelenmişti. Final Fantasy XV 29 Kasım'da Xbox One ve PS4 için çıkış yapacak.

    PAX West etkinliğinde, Square Enix 1 saatten uzun süren bir canlı yayın yaptı ve bu canlı yayınla gerek etkinliğe katılan gerekse de canlı yayını izlemiş olan oyunculara Final Fanstasy XV'den yeni oynanış görüntüleri gösterdi. Oynanış videosuna, oyunun yönetmeni Hajime Tabata ve geliştirici ekipten iki isimin daha sunumları eşlik etti. Gösterilen oynanış videosunda Noctis ve arkadaşları üstü açık arabaları ile bir madencilik yapılan bir mağaranın yolunu tutuyorlar ve iblislerle kavgaya tutuşuyorlar.

    Söz konusu canlı yayında, Final Fantasy XV'nin içindeki bir mini oyun olan Chocobo yarışı da gösterildi. Bu mini oyunu oynaması çok karışık durmuyor; bineğimizin enerjisini bir strateji doğrultusunda, kullanıp yer yer hızlanıp yer yer enerji tasarrufu ederek, rakiplerimizin önüne geçmeye çalıştığımız bir yarış oyunu diyebiliriz. Bu görüntüleri görmek için aşağıdaki oynatıcıdan 50. dakikanın sonrasına atlamalısınız.

    Aşağıdaki oynatıcıdan 54. dakikanın sonrasına atlayarak ulaşabileceğiniz bir başka oynanış görüntüsü de bu canlı yayına dahil, gösterilen üçüncü oynanış videosu olmuş. İzlediğimiz bu kısa oynanış videosunda ilkinin aksine mekanik yapılı düşmanlarla dövüşüyoruz. Büyük mekanik düşmanımızın ise bazı bölgelerini özel olarak hedef alabileceğimizi görüyoruz.

    Square Enix'in PAX West etkinliğinde yaptığı canlı yayının tekrarına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Oynanış görüntüleri ise 24. dakikadan sonra başlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
Mafia 3'ün Yeni Ekran Görüntüleri New Bordeaux'nun Bölgeleri Üzerine Metro Serisinin Yapımcısı Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor Ama Ne ?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

huseyincarnege

5.9.2016 16:23:13

0
sürekli uzun videoları var oyun harelde 500 600 saat filan çıkacak :S

BSC Misafiri

5.9.2016 01:44:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kalzagg bir final fantasyi hayranı bana özelden bu oyunun konusunu söyleyebilirmi kings glave yi izledim arasındaki bağı savaştan sonra bu oyun neyi konu alacak acaba
Oyunun konusu buradan yazılacak kadar kısa değil arkadaşım ve aşağıdaki satırları FF XV animasyon filmini izlemeyen arkadaşların okumamasını öneririm ancak Kingsglaive izlediysen bu oyun o animasyon filmin devamı yani ''spoiler'' Libertus Nyx'e verdiği sözle Prensesi güvenli bölgeye ulaştırmış ve Prenses yola tek başına devam etmek istediğini söylemişti. Animasyon filmin sonlarında yapımcı ekibin isimleri yazdıktan sonra Prens ve 3 arkadaşının araba yolculuğundan 10-15 saniye kesit gösterilmişti ve oyun tam olarak Prens ve Prenses'in evliliğine doğru gelişecek süreci işleyeceği gibi bu yolda Insomnia şehrini koruyan kristalin çalınmasıyla düşmanların elde edebileceği büyük gücün engellemesini konu alacak. Nyx büyük ihtimalle animasyon filminde öldüğü için oyunda olmayacak ancak yine de tanrıların halk kahramanına bir şans verme olasılığı da olabilir. Temel olarak Prens ve üç arkadaşının kahramanlaştığı ve Libertus'un da destek vereceği bir savaş olacaktır.

BSC Misafiri

4.9.2016 22:39:48

0
Seriye yabancıyım.Oyunu beğendim ama şu karakterin tipi tam keko gibi

Kalzagg

4.9.2016 18:30:49

0
bir final fantasyi hayranı bana özelden bu oyunun konusunu söyleyebilirmi kings glave yi izledim arasındaki bağı savaştan sonra bu oyun neyi konu alacak acaba

MDugur

4.9.2016 16:12:49

0
Oyunu izleyerek bitirdik valla. Sağ olsunlar oyunu almaya gerek kalmadı artık...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız