Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV'ün 4 Milyon Kayıtlı Oyuncusu Bulunuyor


    Final Fantasy serisinin MMO-RPG oyunu Final Fantasy XIV'ün kayıtlı oyuncu sayısındaki son durum, 4 milyon olarak açıklandı. Belirtilenlere göre Square Enix'in elde ettiği bu verinin içerisinde, oyunu ücretsiz deneme aşamasında test etmek için açılan üyelikler yer almıyor.
 
    Square Enix, ortaya çıkan bu haberi ücretsiz bir etkinlikle beraber kutluyor. Bugünden itibaren 9 Mart'a kadar sürecek olan etkinlikte oyunun kapıları, eskiden açılmış fakat aylık ödemesi yapılmamış Final Fantasy XIV üyeliklerine yeniden açılıyor. Eğer oyundaki değişiklikleri merak ediyorsanız tam sırası.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Battlefield Hardline Yapımcısı: "PC, Piyasaki En İyi Oyun Platformu" PlayStation 20. Yıl Özel Sürümü Ödüllü Yarışmamız Sonuçlandı!

simbolmina

1.3.2015 03:55:00

0
2.51 patch ile eğlencete yönelik casino ve chocobo yarışları eklendi. Tabii hikaye uzadı,dungeon iten vs de eklenmiş olmalı. Bu aralar iyi bir MMO arayanlar denemekten cekinmesin. 300+ saat sıkmadan rahat oynarsiniz. Tek sorun türk guildi yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız