Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV için En Az Beş Yıl Daha İçerik Desteği Planlanıyor

 
Square Enix, MMORPG oyunu Final Fantasy XIV'ü uzun bir süre daha destekleyecek gibi görünüyor.

The Washington Post ile röportaj gerçekleştiren Final Fantasy XIV yönetmeni Naoki Yoshida, oyunun oyuncu büyüme hızının şu anki gibi devam etmesi durumunda oyuna en az bir beş yıl daha içerik desteği sunmayı planladıklarını belirtti.
 
Yoshida, momentumda herhangi bir duraklama görmediklerini ve oyuncu tabanının genişlemeye ve büyümeye devam ettiğini ifade etti.
 
Son zamanlarda eski Final Fantasy oyunlarının Xbox konsollarına ve Xbox Game Pass'e geldiğini görüyoruz ancak şu anda Final Fantasy XIV'ü Xbox'a getirme planı yok. Geliştirici ekibin yoğun programı nedeniyle oyunu diğer platformlara çıkarmak için gerekli zaman kalmıyormuş.
 
Yoshida ayrıca geçtiğimiz hafta Game Watch ile yaptığı röportajda, günün birinde oyunun motorunu güncellemek istediğini dile getirmişti.
 
Final Fantasy XIV'ün dördüncü büyük genişlemesi Endwalker bu sonbaharda PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Mac için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Baldur's Gate 3'e Yeni Oynanabilir Sınıf Druid Geliyor Curse of the Dead Gods Oynanış Tanıtım Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız