Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII'den Sephiroth 22 Aralık'ta Super Smash Bros. Ultimate'e Katılıyor

 
Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate'ın yeni indirilebilir içerik karakteri Final Fantasy VII'den Sephiroth'un 22 Aralık'ta dövüşe katılacağını duyurdu.
 
Challenger Pack 8 $5.99 fiyattan satışa sunulacak ve Sephiroth oynanabilir karakteri, Northern Cave temalı dövüş sahnesi ve One-Winged Angel dahil dokuz müzik içerecek. Challenger Pack 8 aynı zamanda $29.99 olan Fighters Pass Vol. 2'ye dahil.

Challenger Pack 8'i ön sipariş verenler veya Fighters Pass Vol. 2'yi satın alanlar bugün oyuna eklenecek oyun içi Sephiroth Challenge etkinliğini yaparak oynanabilir karaktere, dövüş sahnesine ve müziklere erkenden erişebilecek.
 
Nintendo ayrıca yeni Mii Fighter kostümleri ve aksesuarları duyudu. Barret (Outfit/Gunner), Tifa (Outfit/Brawler), Aerith (Outfit/Swordfighter), Chocobo (Hat) ve Geno (Gunner). Her biri $0.75.
 
Sephiroth Super Smash Bros. Ultimate sunumu
 
 
Mii Fighter Kostümleri
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Super Smash Bros. Ultimate Super Smash Bros. Switch Nintendo
Sackboy: A Big Adventure'ın Online Multiplayer Güncellemesi Yayınlandı Riot Games, League of Legends MMO Oyunu Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros. Ultimate
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız