Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake'in Geliştirme Süreci Hakkında Açıklama Yapıldı

 
   Final Fantasy serisinin en beğenilen oyunlarından birisi olan Final Fantasy VII, E3 2015 konferansında duyurulduğu üzere yenilenmiş bir şekilde ilk olarak PlayStation 4'e gelecek ve uzun süredir haber alamadığımız oyundan yeni açıklamalar geldi.
 
   Final Fantasy VII Remake ve Kingdom Hearts III'ün yönetmeni Tetsuya Nomura, Famitsu (Çeviri Gematsu) ile gerçekleştirdiği röportajda oyunun geliştirme süreci hakkında açıklama yaptı.
 
   "Final Fantasy VII Remake'in geliştirme sürecindeki durum nedir?" sorusuna Tetsuya Nomura şu şekilde cevap verdi.
 
"Üretim aşamasında istikrarlı bir şekilde ilerliyoruz. Biz bunları yaparken, Kingdom Hearts III ve Final Fantasy VII Remake için biraz bekleyeceğinizden dolayı özür dilerim. Çok üzgünüm, fakat beklentilerinizi son derece karşılayacak bir oyun yapacağım. Geçtiğimiz yıl, iki oyun hakkında da fazla bilgi veremedim, ancak bu yıl ilerlememizi bir etkinlikte göstermek istiyorum. Oyunların sunulmasına daha yolumuz var ancak bu yıl çıkacak pek çok oyun bulunuyor, eğer "sürprizler" için bekleyebilirseniz."
 
   Ek olarak Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix 31 Mart tarihinde, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue ise 24 Ocak tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Halo Patronu Project Scorpio Hakkında: "Beklediğimden Çok Daha Güçlü" For Honor Kapalı Beta Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

11.1.2017 02:28:31

0
Tek istediğim adam akıllı bi çözünürlük kullansınlar XV'deki çözünürlük rezaletti herşey süperdi ama o blurlu grafikler bazen çığırından çıkarıyor insanı tam anlamıyla 1080p gelsin yani öyle upscale falan değil ps4'te oynadım xv'i

Adol125

10.1.2017 23:16:19

0
rebidem özeti şu onun; tüm kingdom hearsları ps3 e getiriyolar. Yani şunları içerecek o 1.5-2.5 hd ler; KINGDOM HEARTS FINAL MIX KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD remastered cinematics) KINGDOM HEARTS II FINAL MIX KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX KINGDOM HEARTS Re:coded 2.8 e de şurdan bakabilirsin; https://store.na.square-enix.com/product/289787/kingdom-hearts-hd-28-final-chapter-prologue-limited-edition-ps4

rebidem

10.1.2017 22:53:23

0
Kingdom Hearts ile ilgili bilgi sahibi bir arkadas açıklayabilir mi bu 1.5 2.5 2.8 filan tam olarak nedir?Daha once hic Kingdom Hearts oynamadim direk 3.oyunlada seriye başlamak istemiyorum.Bundan onceki oyunları oynamak için hangisini almaliyim?

Tfn123

10.1.2017 21:44:54

0
Remake olarak Final Fantasy 7 ve Resident Evil 2'yi merakla bekliyorum. Zaten ikisi de neredeyse aynı vakitte duyuruldu. PS1'in en muazzam oyunlarıydı. Yeni nesilde tüm ihtişamıyla geri dönecekler!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız