Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake'i Göremeyeceğiz

 
Square Enix bir kez daha hiç bitmeyen Final Fantasy Remake (Yeniden Yapım) sorularına yanıt verdi, ancak bu sefer ilginç bir şekilde...
 
"Eğer bu mümkün olabilseydi, tüm olanaklarımızı ve ekipmanlarımızı kullanarak Final Fantasy VII remake'ini 1 senede yapmak isterdik, bunu gönülden yapardık da," diyen Kitase sözlerine şöyle devam etti:
 
 "Ancak Final Fantasy XIII'ün yapım süreci bile 3.5 yıl sürdü. Eğer Final Fantasy XIII'de gördüğünüz grafik detayları seviyesinde bir Final Fantasy VII yaratmaya kalkışsaydık, bu süreç de aynen FFXIII'de olduğu kadar uzun hatta daha da uzun olabilirdi. O yüzden söz konusu olamaz."

İşte böyle Final Fantasy hayranları, böylelikle Final Fantasy VII'nin remake'inin olamayacağı kesinlik kazanıyor. Bir olacak bir olmayacak derken biraz feleğimizin şaştığını söylemeliyiz.
 
Geçtiğimiz günlerde Final Fantasy VII Remake'ini görmeyi çok istediğini belirten Kitase neden böyle fikrini değiştirdi çok merak ediyoruz. En azından yeni nesil konsollarda mümkün olmayacağını anladık, peki bunun yerine avuç içi konsolları deneseniz? 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak square enix rpg final fantasy ps3 xbox 360
DS ve PSP'nin Ömrü Bitiyor "Natal 50 Dolara Satılacak!"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız