Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake Intergrade ‘PlayStation 5 Özellikleri’ Genişletilmiş Fragman

 
Square Enix, Final Fantasy VII Remake Intergrade için PlayStation 5 özelliklerinin tanıtıldığı fragmanın genişletilmiş halini yayınladı. Ekstra üç dakikalık görüntü içeriyor.

Final Fantasy VII Remake Intergrade Yuffie'nin olduğu yeni bir bölüm, iyileştirilmiş dokular, sis efektleri, iyileştirilmiş ışıklandırma, grafik modu (4K/30FPS), performans modu (60FPS), Normal (Classic) zorluk seviyesi, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve fotoğraf modu içerecek.
 
PlayStation Store'da Final Fantasy VII Remake Intergrade standart sürüm 569,00 TL ve deluxe sürüm 709,00 TL'den ön siparişe açıldı. İki sürümde de Yuffie'nin bölümü bulunuyor. Oyuna PlayStation 4'te sahip olanlar Intergrade'e yükseltebilecek ancak yükseltmelere Yuffie'nin bölümü dahil değil. İndirilebilir içerik olarak satın alınması gerekecek.
 
10 Haziran'da PlayStation 5 için çıkış yapacak.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
MechWarrior 5: Mercenaries 27 Mayıs'ta Xbox Series, Xbox One, Steam ve GOG'a Geliyor Dark Deception: Monsters & Mortals'ın Silent Hill DLC'si 23 Mart'ta Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

22.3.2021 13:36:55

0
Bu Yufie'li iki bölümün fiyatı belli mi, sadece onu kaça satıyorlar?

BSC Misafiri

22.3.2021 12:24:46

0
PS4 versiyonu daha temiz gözüküyor anasını satim,Her yere sis basarsanız detaylar gözükmez..

BSC Misafiri

21.3.2021 23:30:58

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty Dog Muhteşem ötesi bir oyun, Bu güncelleme ile hem ilk defa oynayanlar için harika olacak hem de tekrar bitirmek isteyenler için. Xbox sahiplerinin oynayamadığı için Youtube'a ekmek bandıkları oyunlardan biri... Final Fantasy 16 içinde aynısını olacak.
Keşke bir oyunun altında konsol fanlarının tartışması değilde oyun hakkında konuşulsa

BSC Misafiri

21.3.2021 23:30:39

0
Plus ile oynadım güzel ama o kadar, beni hayal kırıklığına uğrattı. Daha iyi bir oyun bekliyordum. Final Fantasy'nin oyun dünyasına yön verme işi 90'lar da kalmış anlaşılan. Bugün cidden daha iyi jrpg dolu ortalık. Grinding rpg oyunda keyifli olmalı ki sevesin burada pek değil. Olay aynı askerden niye 70 tane dövüyoruma dönüyor bir süre sonra ki tad kaçırıcı.

BSC Misafiri

21.3.2021 23:30:00

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty Dog Muhteşem ötesi bir oyun, Bu güncelleme ile hem ilk defa oynayanlar için harika olacak hem de tekrar bitirmek isteyenler için. Xbox sahiplerinin oynayamadığı için Youtube'a ekmek bandıkları oyunlardan biri... Final Fantasy 16 içinde aynısını olacak.
haha bilgisiz araştırmadan fanlığını yapan sonycik konuşmuş yine. Öncelikle ff 7 remake nisan ayını bekliyor. Nisan ayından sonra diğer tüm konsollara ve daha iyi görsellik ve sorunları çözülmüş halde bilgisayara geliyor. Nerden mi biliyoruz? Sonynin zavallı anlaşması bitiyor. Zaten oyun çıkmadan önce gösterilen videolarda bilgisayar versiyonunun videolarıydı. Final Fantasy 16'ya gelirsek şu an için o da öyle bir anlaşma yapmış gözüküyor. Ha sorun değil bir yıl bekleriz daha iyi görsellikte, tamamlanmış paket halinde oynarız. Hatta gamepass ile sizin verdiğiniz paradan daha azı ile tatlı tatlı oynarız üzülme.

rambocuk

21.3.2021 18:42:31

0
Plus ile deneme fırsatım oldu gerçekten muhteşem bir oyun şimdi bunu beklemek istiyorum ama oynamadan da duramıyorum 😁
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız