Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake Fiziksel Sürümleri Erkenden Gönderiliyor

 
Square Enix, Final Fantasy VII Remake fiziksel sürümlerinin corona virüsü sebebiyle ertelenebileceği konusunda oyuncuları uyarmıştı ve bunun önüne geçmek için dağıtımını erken yapmaya karar verdiler.
 
Square Enix tarafından yapılan duyuruya göre, oyunun fiziksel sürümleri Avrupa ve Avustralya'ya planlanandan önce gönderildi. Bu şekilde fiziksel sürümlerin çıkışa yetiştirilmesi bekleniyor. Square Enix bazı oyuncuların oyuna erkenden ulaşabileceğini de belirtti ve bu oyuncuların spoiler vermemesi rica etti.
  
Kuzey Amerika dahil olmak üzere diğer bölgelere ise bu hafta içinde gönderilecek ve bu kopyaların da çıkış tarihine yetiştirileceği umuluyor.
 
Final Fantasy VII Remake 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak. Demo sürümü PlayStation Store üzerinden indirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Half-Life 2'yi Half-Life: Alyx'in Motoru ile VR'da Çalıştırdılar Rick and Morty'den Yeni Bir Video Yayınlandı: Samurai & Shogun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız