Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Pixel Remaster Serisi 2023 Yılında PS4 ve Switch'e Geliyor

 
 
Square Enix, Final Fantasy Pixel Remaster serisini PlayStation 4 ve Switch için 2023 baharında piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Final Fantasy I, Final Fantasy II, Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy V, ve Final Fantasy VI hem ayrı ayrı hem de paket olarak birlikte sunulacak. Standart ve " Final Fantasy 35th Anniversary Edition" fiziksel sürümleri de dijital lansmanla birlikte, yalnızca Square Enix Mağazası aracılığıyla satışa sunulacak . Her ikisi için de miktarlar sınırlı olacaktır.
 
İlk altı Final Fantasy oyununun Pixel Remaster sürümleri şu anda yalnızca PC, iOS ve Android için oynanabilir. Final Fantasy I , Final Fantasy II ve Final Fantasy III 28 Temmuz 2021'de, ardından Final Fantasy IV 8 Eylül 2021'de, Final Fantasy V 10 Kasım 2021'de ve Final Fantasy VI 23 Şubat 2022'de yayınlandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rpg aksiyon macera hikaye
Mount & Blade II: Bannerlord’un Dijital Rehberi Bugün Çıkıyor One Piece Odyssey Demosu 10 Ocak 2023'te Çıkış Yapıyor

BSC Misafiri

19.12.2022 11:31:35

0
Bu seri telefonda çok güzel gidiyor, switch için de çok uygun olacağını düşünüyorum. PC veya PS4 başında oynanacak onlarca oyun varken oturup sıra tabanlı oyun oynanmaz bana göre.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Pixel Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız