Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fighting EX Layer DLC Karakteri Area Ertelendi, Fighting EX Layer Alpha Akıllı Telefonlar için Çıktı

Geliştirici Arika, Fighting EX Layer indirilebilir içerik karakteri Area'nın Mayıs ayından Haziran veya Temmuz ayına ertelendiğini duyurdu. Area ücretsiz bir güncelleme ile oyuna eklenecek.

Arika başkanı Akira Nishitani: "Mayıs ayının sonuna kadar çıkarmayı planladığımız karakterin yayın tarihini ertelemek zorunda kaldık. Şu anda, karakteri Haziran veya Temmuz aylarında çıkarmayı planlıyoruz fakat ne yazık ki şu anda kesin bir cevap veremiyorum. Karakteri çıkarıp çıkarmayacağımızdan bile emin değilim. Yine de sizlerle birkaç ekran görüntüsünü paylaşmak istiyorum."
 
Area için yayınlanan ilk iki ekran görüntüsü:
 
 
 
 
 
Arika ayrıca akıllı telefonlar için oynaması ücretsiz Fighting EX Layer Alpha'yı yayınladı. Hareketleri ekrana çizerek dövüştüğünüz Fighting EX Layer Alpha Darun, Allen, Sküllomania ve Blair olmak üzere dört oynanabilir karakter içeriyor ve App Store ile Google Play üzerinden indirilebilir durumda.

Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Devil May Cry 5 ‘Bloody Palace’ Modu Güncellemesi Yayınlandı Sony PlayStation Store İade Politikasını Güncelledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız