Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fifa 14'ün PC Sürümünde Ignite Motoru Bulunmayacak


   Xbox One lansmanının en etkileyici sunumlarından birini yapan EA, Ignite adlı oyun motoruyla yeni nesilde oyunlarının nasıl olacağını göstermişti. Ancak görünüşe göre bu büyük grafiksel devrimi PC oyuncuları yaşayamayacak.
 
   EA İngiltere topluluk yöneticisi Rob Hodson, PC'ye Ignite motorunun gelip gelmeyeceğiyle ilgili sorulara Twitter üzerinden net bir cevap verdi. Bu grafik motorunun yalnızca Playstation 4 ve Xbox One için geliştirildiğini söyleyen Hodson, PC'de kullanılmayacağını dile getirdi.
 
   Henüz bu yıl konsollarla aynı özellikleri ve grafiksel kaliteyi yakalayan PC cephesi görünüşe göre yine Fifa'yı geriden takip etmeye devam edecek gibi. Oyuncuların ise bu konuda tepkili olduğunu söylemeye gerek yok sanırız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FifaSoccerBlog FIFA 14 Spor Futbol EA Games EA Sports PC PS3 PS4 Xbox 360 Wii U Vita 3DS
RARE'in Efsanevi Oyunu Xbox One İçin Geri Dönecek Black Tusk'ın Xbox One'a Özel Oyunu E3'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Myres

31.5.2013 01:04:46

-1
Harbi bıktırdınız artık şu konsol muhabbetini. Sanki milyarlar döküp alınan bir şey. Komiksiniz harbiden ya.

CHARISMATIC

25.5.2013 08:12:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son http://www.youtube.com/watch?v=KbWgUO-Rqcw Ahaahahahah.

Hakan00133

24.5.2013 22:13:16

0
FİFA 14 PS3 için IGNITE motoru destekliyor mu teşekkür ederim

Camilo Cienfuegos

23.5.2013 11:07:44

0
Türkiye ligi + yeni grafik motoru haberi süper olmuştu... Ama EA PC oyuncularını sallamadığını göstermiş oldu.

musAKka

23.5.2013 01:17:31

+1
PC'nin yanında en azından bir konsol bulunmasını savunan biri olarak eğer ciddi bir görsel fark varsa oyunu konsola alırım. Ama benim anlamadığım "konsolcu adamın grafikle alakası olmaz, biz eğlencemize bakarız"cıların burada grafiği savunur hale gelmesidir. Demek ki bazıları işine gelmeyince bol keseden sallıyormuş, bunu görmüş olduk.

FantasyFiRe

22.5.2013 23:50:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: PSAC @FantasyFiRe haklısın dostum ben sadece bunu fifa da yapıyorlarsa neden diğer oyunlarda da yapmasınlar dedim tamam fifa kadar olmaz ama yinede bana oyunlar konsolda daha iyi olacak gibi geliyor.. en azından belli bir süre tabi güçlü pclerle eşitte olabilir.. yoksa pc başka bir dünya ve oyun şirketleri pc ye gereken önem verseler ortada konsol diye bir cihaz kalmaz yani. pc teknolojisiyle konsolları yok eder . yeni nesilde oyun satmak için oyunu konsolda daha iyi yaparlarsa aynı fifa gibi paraya para demezler bu benim fikrim .. cevat bilmem ama geri kalan bütün firmalar konsol tarafında .. ancak cevo bile konsol pc arasında fark olmasını ve bunun satışlara yansımasını istemez yani ..
konsol oyunlarının pc den daha iyi olabileceği ihitimali bana düşük geliyor. Sebebide şu pc cephesinde firmaları frenleyen konsol donanımlarının yetersiz kalmasıydı. Adamlar haklı olarak parayı en fazla konsol oyunlarından kazandıkları için oyunları konsol sistemlerinin çalıştırabileceği en üst seviyeye göre yapıyorlardı. Şimdi konsollar mimari ve donanımsal olarak pcler ile nerdeyse aynılar bu sayede konsol oyunlarının geliştiği oranda pc oyunları da gelişecek ve önce konsola çıkan bir oyunun sonradan pc ye çıkması optimizasyon ve kalite kaybı olmadan yapılabilecek. Yani yeni neslin gelmesi hem konsol severlere hemde pc oyuncularının işine yarar bence. Hangi firma olursa olsun hem pc hem de konsol platformuna mümkün olan en iyi kalitede oyunu çıkarıp iki taraftanda para kazanmak ister ama birçok firma para kazanma politikasını ön planda tuttuğu için hep pc yi ikinci plana attı sadece çok az sayıdaki firma adının yıllık en fazla kazanan olarak anılması yerine kalite odaklı anılmasını istediği için pc'yi ön planda tuttu bunun en bariz örneği de Crytek. Crytek veya dice gibi firmalar yine oyunları pc odaklı geliştirmeye devam edeceklerdir ama şu önümüzdeki 2 sene kadar pc ve konsol arasında crysis 3 de veya bf3 de olduğu gibi bariz fark ortadan kalkar sonrasıysa malum pc yavaş yavaş fark atmaya başlar o da bir elin parmaklarını geçmeyecek firmalar sayesinde 3-4 sende bir gelecek olan yeni bir crysis beklentisi içinde ardından firmaların geneli yavaştan "ee artık eskidi bu nesil değştirsek fena olmaz hani" kıvamına gelirler sonra hoş geldin ps5 hoş geldin xbox cart curt. Sonuç olarak ne pc oyunculuğu biter nede konsol oyunculuğu bunu aynı şuna benzetebilirsin ve çok da yerinde olur PC=MotoGp Konsol=Superbike. PC de tüm yeni grafik motorları ve donanımlar denenir eksiklerine bakılır ve daha sonra bu teknolojiler konsola daha fazla insana hitap etmek daha fazla kazanmak için konsola gelir. Tabi bu söylediğim her oyun için geçerli değil konsolun excleri hariç onlar farklı bi dünya ama genelde durum bu bana göre.

PSAC

22.5.2013 22:07:24

0
@FantasyFiRe haklısın dostum ben sadece bunu fifa da yapıyorlarsa neden diğer oyunlarda da yapmasınlar dedim tamam fifa kadar olmaz ama yinede bana oyunlar konsolda daha iyi olacak gibi geliyor.. en azından belli bir süre tabi güçlü pclerle eşitte olabilir.. yoksa pc başka bir dünya ve oyun şirketleri pc ye gereken önem verseler ortada konsol diye bir cihaz kalmaz yani. pc teknolojisiyle konsolları yok eder . yeni nesilde oyun satmak için oyunu konsolda daha iyi yaparlarsa aynı fifa gibi paraya para demezler bu benim fikrim .. cevat bilmem ama geri kalan bütün firmalar konsol tarafında .. ancak cevo bile konsol pc arasında fark olmasını ve bunun satışlara yansımasını istemez yani ..

FantasyFiRe

22.5.2013 21:15:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: PSAC pc arkadaşlar yanlış anlamayın ama işte biz bundan bahsediyorduk oyun şirketleri konsol tarafında yani tamam başka oyunlarda böyle bir şey olur mu bilmem ama şunu da unutmayın oyunun pcde daha iyi gözükmesini engellemek , oyunun konsolda daha iyi olmasını sağlamak için , kısacası para için her şeyi yapacaklar..yani yeni nesil konsollardaki oyunlar en güçlü pahalı pclerle aynı kalite olursa şaşırmayın derim :) pes inde fifa gibi olmasa da konsola biraz daha iyi çıkacağını düşünüyorum ..yani demek istiyorlar ki oyun konsolda oynanır , para konsoldan kazanılır o kadar...
valla dostum fifa da forma dalgalanması görücez diye pc oyuncularının koşa koşa gidip xbox alıcaklarını sanmıyorum. Son iki senedir fifa pc ye önem verdi ama şimdi yine özlerine dönmüş gibiler. Şimdi konami ea'nin hamlesini gördü oynayış fizik motoru ve grafikleri fifa 14 kalitesinde pc ye getirirse yine lider olur. Oyunun şunda oynanır bunda oynanır gibi insanları bir kalıba sokmak yanlış olur. Her detaya dikkat eden çözünürlüğü ve performansı ön planda tutan adam oyunu pc de oynar. Yok oyunu ve donanımı bir hobi olarak değilde eğlence odaklı gören binbir türlü ayarla uğraşmak istemeyen adam gider konsol alır. Kalite olayına gelince konsol ilk sene pc ler ile aynı kaliteyi verebilir ama pc odaklı oyun geliştiren firmalar crytek, dice gibi pc donanımlarının gelişmesiyle çıkaracakları oyunlar konsola baya fark atar hatta bf4 pc ve konsol sürümleri arasında da baya fark olur gibime geliyor.

CHARISMATIC

22.5.2013 20:54:29

0
Ne yapalım 2 senedır orjınal aldıgım oyunu bu sene rakıp fırmadan alırım veya hıc almam veya gıder ps4 alırım bunlar sorun deıl ama bukadar aç gozlu bukadar aç bır fırma daha gormedım ha bırde kon-solcu arkadaslar dıyorkı fıfa 13 konsollarda cok satmıs pcde korsanı cokmus ben fıfa13 u sıngle modda oynayıp zevk alacak adama sasarım fıfanın olayı heyacanı zaten onlınesınde neyın kafasındasınız kon-solcu kardesler.. ha bu arada yenı nesılde ps4 le ben konsolcu olucam da sızler gıbı pc kulalnıcılarına satasmam ınsallah neme lazım hanı konsol alınca tılsım mılsım gelıp deısmezsek sızler gıbı :)))

Sir Maximus is BACK

22.5.2013 20:52:36

-4
yaaa işte böyle,gidersin o kadar para basarsın,ekran kartı ram işlemci vs alırsın,ea sports bir açıklama yapar susar kalırsın.

ploff

22.5.2013 20:18:32

+3
3 Senedır Fıfayı pcye orjınal alıyordum. Demekkı bu sene orjınal almayacagım. Bu kadar basıt.

Project Scorpio

22.5.2013 20:10:36

-5
PC oyunculuğunun hali bu işte...

breaxman

22.5.2013 19:56:48

0
Sadece gülmekle yetiniyorum.Allah belanı versin bat ulan ea bat.

capoeira_GS

22.5.2013 19:30:04

+2
fifa serisini son 3 senedir ps3 alan birisi olarak bu haber üstüne ps3 için almayacağım ama Pc ye ignite motoruyla çıksaydı kesin alırdım EA kendi bilir bu işten zarar gören kendisi olacak

abuzerbaba

22.5.2013 19:11:06

+2
Konsolların mimarisini pc ye benzettiler.Oyunları pc ye uyarlarken kolay olcak dediler.Böyle olursa ne işe yararki

mete19

22.5.2013 18:51:56

+3
oyun pc de oynanır aslında. konsolda yapımcılar çok kazanılır yaptıkları sistemden dolayı o yüzden oyun konsola yapılır konsol = oyuncuları kısıtlamak. konsollara verilen önem pc ye verilseydi korsanın sayısı azalırdı bu arada mühendisler aç geziyor arkadaş ne mühendisisin? kaldırım falan mı?

BSC Misafiri

22.5.2013 18:45:23

+1
fifa kendini tek zannetti herhalde, zamanında nasıl pesi bırakıp fifaya geçtiysek şimdide fifayı bırakıp pese geçeriz...Bu birazda bilinçsiz oyuncuların suçu , fanboy olmayıp kaliteli yapımları tercih etseler neler oynayacaz nelerde ama bu halimizle onlar bizle oynuyor.satış politikasını da unutmamak lazım tabi

PSAC

22.5.2013 18:45:23

0
pc arkadaşlar yanlış anlamayın ama işte biz bundan bahsediyorduk oyun şirketleri konsol tarafında yani tamam başka oyunlarda böyle bir şey olur mu bilmem ama şunu da unutmayın oyunun pcde daha iyi gözükmesini engellemek , oyunun konsolda daha iyi olmasını sağlamak için , kısacası para için her şeyi yapacaklar..yani yeni nesil konsollardaki oyunlar en güçlü pahalı pclerle aynı kalite olursa şaşırmayın derim :) pes inde fifa gibi olmasa da konsola biraz daha iyi çıkacağını düşünüyorum ..yani demek istiyorlar ki oyun konsolda oynanır , para konsoldan kazanılır o kadar...

BSC Misafiri

22.5.2013 18:45:14

+4
quote:

Orijinalden alıntı: spooky61 PS3 var Xbox 360 var.PS4 ve xboxone da alacağım.Oyunlar full orjinal.Kopyacı ve emek hırsızı değilim.filmlerim bluray.müziklerim ttnet mp3 çok cuzi.windows 8 almadım.orjinal 7 var.8 i beğenmedim.Param var huzurum var.Param yoksa hiç birşey almam.Mühendisim çalışıyorum.Herşeyimi orjinal alıyorum.
''Biz sana mühendis olamazsın demedik ADAM olamazsın dedik'' hikayesindeki mühendis bu galiba :)

Visee

22.5.2013 18:25:26

0
EA'den ne beklersin?

FantasyFiRe

22.5.2013 18:22:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: spooky61 PS3 var Xbox 360 var.PS4 ve xboxone da alacağım.Oyunlar full orjinal.Kopyacı ve emek hırsızı değilim.filmlerim bluray.müziklerim ttnet mp3 çok cuzi.windows 8 almadım.orjinal 7 var.8 i beğenmedim.Param var huzurum var.Param yoksa hiç birşey almam.Mühendisim çalışıyorum.Herşeyimi orjinal alıyorum.
İŞTE YILIN GÖRGÜSÜZLÜK ÖDÜLÜ SPOOKY'e GİDİYOR...

BSC Misafiri

22.5.2013 18:17:47

+1
fifa kendini tek zannetti herhalde, zamanında nasıl pesi bırakıp fifaya geçtiysek şimdide fifayı bırakıp pese geçeriz...Bu birazda bilinçsiz oyuncuların suçu , fanboy olmayıp kaliteli yapımları tercih etseler neler oynayacaz nelerde ama bu halimizle onlar bizle oynuyor.

BSC Misafiri

22.5.2013 17:29:05

+4
quote:

Orijinalden alıntı: spooky61 PS3 var Xbox 360 var.PS4 ve xboxone da alacağım.Oyunlar full orjinal.Kopyacı ve emek hırsızı değilim.filmlerim bluray.müziklerim ttnet mp3 çok cuzi.windows 8 almadım.orjinal 7 var.8 i beğenmedim.Param var huzurum var.Param yoksa hiç birşey almam.Mühendisim çalışıyorum.Herşeyimi orjinal alıyorum.
arkadaş bu ne yaw. nerede üretildiniz, modeliniz ne be sizin. bu ülkede açlık sınırında yaşayan insanlar var. hala daha gelip şu kadar param var göbeğimi kaşıyıp bu b.ktan hayatımı birilerine annatıp duruyom deyip küstahça yorum yapıyorsunuz. bize ne ne halt ettiğinden, nelere sahip olduğundan. bizde de var merak etme dünyada tek değilsin.

BSC Misafiri

22.5.2013 17:28:11

0
bu inşallah çoluk çocuk tayfasını pes e sürüklemezde gül gibi oyunumuzu rahat rahat oynarız pc de...

killuminati25

22.5.2013 17:18:00

+3
quote:

Orijinalden alıntı: spooky61 PS3 var Xbox 360 var.PS4 ve xboxone da alacağım.Oyunlar full orjinal.Kopyacı ve emek hırsızı değilim.filmlerim bluray.müziklerim ttnet mp3 çok cuzi.windows 8 almadım.orjinal 7 var.8 i beğenmedim.Param var huzurum var.Param yoksa hiç birşey almam.Mühendisim çalışıyorum.Herşeyimi orjinal alıyorum.
Allah daha çok versin de,sana kim sordu bunu şimdi?Düpedüz görgüsüzlük yapmışsın..

cenkk34

22.5.2013 16:25:46

0
Aslında haberi erken öğrenmem iyi oldu, pc ye alcaktım vazgectim..

BraveheartJK

22.5.2013 16:10:42

0
Para avcıları açısından oldukça yerinde bir karar ancak biz oyuncular açısından rezalet bir durum. Çok klasik bir pazarlama stratejisidir bu, gelişigüzel alınan kararlar değildirler. Örnek olarak apple da gösterilebilir. Şuan ellerinde iphone 6-7 nin veya ipad 5-6 nın ve belki de fazlasının da teknolojisi olmasına karşın, nokta ve virgül değiştirerek yeni ürün lansmanlarıyla bir önceki ürünün satış rakamları ve belki de daha fazlası da elde edilir. pc de bu teknoloji yok gibi abuk sabuk savunmalar ise tamamiyle aldatmacaıdr. çünkü söz konusu konsolların gücünden kat be kat fazlasına sahip pc mevcuttur ki ayrıca bu konsol denilen şey uzayda üretilmiyor aynı teknoloji aynı parçalar vs... bir de yorumlardan birinde param var huzurum var mühendisim hırsız değilim gibi saçma sapan bir yazı da gördüm. fifa 14 pc versiyonunda aynı pyun motorunun olmasını istemekle bunu nasıl bağdaştırır bir zihin anlamak için aynı zihniyete sahip olmak lazım ki Allah korusun. Ben de hukukçuyum ne demem lazım şuan bilemedim... fifa 12 yi de 13 ü de orjinal aldım ve pc de oynadım. bu tür ithamlarla forumlarda can sıkanları da kınıyorum. daha çok şey yazılır da neyse. son olarak sadece belliki bize fifa 14 pc versiyonunun olabildiğince en iyisi olmasını temenni etmek kalıyor. eski bir pesçi ve son 3 yıldır bir fifacı olarak EA'den soğudum. ah konami...

BSC Misafiri

22.5.2013 16:02:44

+1
ölümüüne fifacıydm ama artk pese gitcm onlr pc oyuncularına dha fzla değer veriyolar nextgenide getiriyolr

mohap

22.5.2013 15:25:02

0
TAMAMEN SATIS POLİTİKASI yeni nesil konsol sattırma derdinde ea Kimse almaz ise belki akıllanırlar sahsen ben farklılıklar olursa almam ve ps4 alırsamda ki alcam gibi ama ps3 daha gideri var ps4 fiyatları duser o zamana kadar

spooky61

22.5.2013 15:24:20

-9
PS3 var Xbox 360 var.PS4 ve xboxone da alacağım.Oyunlar full orjinal.Kopyacı ve emek hırsızı değilim.filmlerim bluray.müziklerim ttnet mp3 çok cuzi.windows 8 almadım.orjinal 7 var.8 i beğenmedim.Param var huzurum var.Param yoksa hiç birşey almam.Mühendisim çalışıyorum.Herşeyimi orjinal alıyorum.

P@ntera

22.5.2013 15:17:11

+1
Ne kasıcam abi almam oyunu olur biter

kratos_03

22.5.2013 14:51:27

0
Fifa 2009 la 2010 xbox360 görünümlü fakat oynanışı oyuncuların hareketleri topa vurmaları ps2 fifa sıyla aynıydı. Helal olsun PES e 2008 de direk oynanış ve grafik olarak Pc cilerin yanında oldu.

BSC Misafiri

22.5.2013 14:46:16

0
O halde yaşasın Pes

BSC Misafiri

22.5.2013 14:46:15

+1
Se...siz EA..Motorun çöker inş

BSC Misafiri

22.5.2013 14:35:31

+6
O zaman çıkarmasınlar oyunu PC ye abi. Eski grafik motoruyla kim gider PC de FİFA 14 alır ki. Akıl var mantık var.

BSC Misafiri

22.5.2013 14:35:29

+3
yinemi old-gen oyniyacağız ? allah belanı versin ea inşallah pes ezer fifayı !

BSC Misafiri

22.5.2013 14:35:23

0
yine başladılar...

BSC Misafiri

22.5.2013 14:35:21

0
Ey ea sen boşuna haketmedin o altın dışkı ödülünü !

FantasyFiRe

22.5.2013 14:31:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92 İşte PC oyunculuğu ölecek derken bunları kastediyorlardı. Bir PC oyuncusu olarak fazlasıyla üzüldüm bu habere çünkü dün canlı yayında ki video da gerçekten çok güzel duruyordu yeni grafik motoru. Messı top sürüp koşarken üst forması havalanıp falan açılıyordu. Düşünün bu sadece bir spor oyunu daha kim bilir hangi oyunlara gelecek bu yeni özellik ve grafik motorları. PC ye istediği kadar süper işlemci ve ekran kartı yapsınlar ama iş bunla bitmiyor görüldüğü gibi. Birilerin elinden tutup destek vermek lazım olmayınca olmuyor işte. Bu yeni çıkacak 2 konsol ile gerçekten PC oyunculuğu büyük bir darbe alacak maalesef ..
pc oyunculuğunu anca rüyalarında öldürür onlar. O kadar kolay değil o işler pc de oyun oynamayan adam kalmazsa tüm pc donanım şirketleri dükkanı kapatır bilişim sektörü çöker. 8 senebir konsol çıkacak diye donanım şirketleri microsoft veya sonynin hatrına çalışmaz. Konsol sektöründe dönen para sadece oyunla dönüyor ve pc sektöründe oyunlar sayesindeki donanım satışıyla kıyaslanmaz bile. Adamlar ilk sene yeni nesil satmak için tabi öyle yapacaklar ama 1 sene sonra bu teknoloji eskiyecek birçok firma buna benzer teknolojiler çıkarak eli mahkum pc yede getircekler turşunu kurcak halleri yok telaş etmeyin bu kadar

aterikasedi

22.5.2013 14:11:28

-1
Fox engine ne güne duruyor.

- The Stig -

22.5.2013 13:50:29

0
Unutulmamalıdır ki FİFA konsollarda pc'ye nazaran kat ve kat daha fazla satmaktadır.. Kendinizi üretici yerine koyun Konsollarda 15 Milyon satan bir oyunu PC odaklı mı çıkarırsınız yoksa PC mi? Elbette konsol.. PC için çıkacak bir FİFA 14, PS4 veya XO'da 2-3 milyon satış kaybedecek demektir.. Ha böyle olunca PC'de kullanıcı kaybetmeyeccek mi? elbette ama emin olun korsan kullanıcısının yarısı kadar bile değil bu rakam.. Fifa 15 veya 16 ile yeniden PC'ye gelir diye düşünüyorum bu sadece satış politikası..

Wayward Son

22.5.2013 13:49:38

0
http://www.youtube.com/watch?v=KbWgUO-Rqcw Ahaahahahah.

Ahayri

22.5.2013 13:41:41

0
Yani yapılır mı lan bu. Kaç sene bekledik fifa 2009 olmadı 2010 olmadı 2011 de yaptılar biraz. Şimdi gene başladılar aynı şeye.

arkham92

22.5.2013 13:37:55

+1
İşte PC oyunculuğu ölecek derken bunları kastediyorlardı. Bir PC oyuncusu olarak fazlasıyla üzüldüm bu habere çünkü dün canlı yayında ki video da gerçekten çok güzel duruyordu yeni grafik motoru. Messı top sürüp koşarken üst forması havalanıp falan açılıyordu. Düşünün bu sadece bir spor oyunu daha kim bilir hangi oyunlara gelecek bu yeni özellik ve grafik motorları. PC ye istediği kadar süper işlemci ve ekran kartı yapsınlar ama iş bunla bitmiyor görüldüğü gibi. Birilerin elinden tutup destek vermek lazım olmayınca olmuyor işte. Bu yeni çıkacak 2 konsol ile gerçekten PC oyunculuğu büyük bir darbe alacak maalesef ..

BSC Misafiri

22.5.2013 13:37:35

0
İş mi şimdi bu EA ?! Bizim gibi PC'de orj. oyun alan oyuncuları kaybettin, çıldırttın !!! Bak şimdi sen yorumlara ?!!!

Ahayri

22.5.2013 13:32:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Intouchable Böyle bir atar yaparak KONAMI'nın PC alanındaki önünü açmış oldu..
Kesinlikle.

KauFmaNXIII

22.5.2013 13:29:10

+2
Bu hıyarlığı bekliyordum EA den bunu yaparak konsollara olan ilgiyi artırıp satışı artırmış olacaklar ama oyuncu taraf bunu unutmaz EA.

BSC Misafiri

22.5.2013 13:21:58

+1
Yuh önce BF 4 skandalı sonra bu . Hala FİFA 10 ve öncesinden (PC için) akıllanmamışlar . Origin denen şeyi neden yaptılar merak ediyorum PC'ye hizmet vermeyeceksen . Arkadaşlar Fifa 11'de oyuncular baskı yapmıştı ve öyle nex engine'e geçilmişit yeniden baskı yapma zamanı .

ilgazarda

22.5.2013 13:18:58

-6
Herkesin donanımı konsollar gibi aynı olamayacağından her ne kadar bende sinirli olsam da mantıklı bir karar almış EA

Intouchable

22.5.2013 13:15:25

+4
Böyle bir atar yaparak KONAMI'nın PC alanındaki önünü açmış oldu..

responsible

22.5.2013 13:11:49

-7
Pc ler konsollardan önde mönde olamaz. İŞte gördüğünüz gibi oyun firlamaları konsolların kalitesini böyle arttırıyor. Özel olduklarını böyle kanıtlıyor. Beğenin beğenmeyin. Konsollar her zaman öndedir. Benim fikrim.

thugs_life

22.5.2013 13:08:50

0
zaten pc yi iyice bıraktık

emiLL

22.5.2013 13:06:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GAMER981 PES diye bi efsane vardı sevgili oyuncu arkadaşlarım 2006 da kaybolan, o geri dönecektir MERAK ETMEYİN.
+1

digimon52

22.5.2013 13:05:47

+2
Bu olaya Kirmizi kart cikartiniz.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
EA dibe vurdugun o an bu an´dir.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

iso8989

22.5.2013 13:04:46

0
simdi neden altin diski aldini anladin mi ea?????????

GAMER981

22.5.2013 13:01:36

+7
PES diye bi efsane vardı sevgili oyuncu arkadaşlarım 2006 da kaybolan, o geri dönecektir MERAK ETMEYİN.

Banzai!

22.5.2013 12:59:18

0
nikime kadar...

rambocuk

22.5.2013 12:58:45

0
Pc ye almayı düşünüyordum ama neyse ps4 alıcaz zaten ona alırız

GAMER981

22.5.2013 12:58:00

+1
EA : Enayi Avcisı YAZIKLAR OLSUN !

Kreuger

22.5.2013 12:57:24

+5
buneya kibarca dolandiricilik ückagitcilik derler buna, yani git oglum yeni konsol al diyorlar insanlar ückagitci olmayi marifet saymaya basladilar

ultralisan

22.5.2013 12:55:05

0
yakışır EA beklerim sizden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 14 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız