Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Feudal Alloy Türkçe Dil Desteğine Sahip Olacak

 
   Yeni bir haber değil ancak yine de, 2018'in başında Toby: The Secret Mine'ın arkasındaki stüdyo Attu Games tarafından duyurulan Feudal Alloy Türkçe dil desteğine sahip olacak.

   Türk yerelleştirme firması Aibell Game Localization'ın resmi websitesindeki portföy kısmında ve oyunun Steam sayfası üzerinde belirtilene göre Feudal Alloy Türkçe altyazı ve arayüz seçeneği sunacak. 
 

Feudal Alloy, balıkların yönettiği orta çağ robotlarıyla dolu metroidvania türündeki bir aksiyon rol yapma oyunudur.
 
Attu, ayçiçeği tarlalarının içinde küçük bir kulübede yaşam süren sıradan bir çiftçi robottur. Basit, ama mutlu bir hayatı vardır; ta ki bir grup haydut köye saldırarak, yağ depolarını yağmalayıp kulübesini ateşe verene dek... Neyse ki Attu,eski kılıcını alıp ormanlara kaçmayı başarmıştır.
 
Feudal Alloy'da devasa boyuttaki orta çağ dünyasını keşfedin, dövüş tekniklerinizi, becerilerinizi çok sayıdaki mekanik yaratığı paramparça ederek geliştirin ve canlandırma diyalogları kullanarak diğer robotlarla konuşun. Yola koyulun ve çok sayıda düşmanla, canavarla, beceriyle, aletle ve yan görevle dolu devasa bir dünyayı keşfe çıkın. Yolunuzu seçin ve düşmanlarınızla yüzleşin. Kötülüğü alt etmeye çalışın ve evinize dönüş yolunu bulun.
 
   Feudal Alloy 2018'in üçüncü çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux için çıkacak.

   Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Feudal Alloy aksiyon bağımsız rol yapma rpg ryo metroidvania oyun
Vampyr için Yeni Bir Oynanış Fragmanı Yayınlandı God of War İlk Üç Gününde 3.1 Milyon Adet Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Feudal Alloy ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız