Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fatal Frame'in Yapımcılarından Yeni Oyun Geliyor

Fatal Frame serisi hikaye olarak da oyuncuları kendisine bağlıyordu

     Korku oyunu sevenlerin Fatal Frame adını unutması mümkün değil. Klasik Japon korku filmlerine benzeyen yapısıyla, bir süre sonra insanı saran oynanışı ve korkunç sahneleri ile türünün en iyi oyunlarından birisi olan Fatal Frame'i geliştiren ekibin yeni bir oyunu yolda.
 
     Bu oyunun henüz bir Fatal Frame oyunu olup olmadığını bilmiyoruz, fakat Fatal Frame'in yönetmeni Keisuke Kikuchi; Famitsu dergisine çok sıkı çalıştıklarını, şu an ayrıntıları verememesine rağmen kısa bir süre sonra oyunu duyuracaklarını açıkladı.
 
     Oyuncuların sabırsızlandıracak bir proje geliştirdiklerini söyleyen Kikuchi, aklımıza hemen "Yeni nesil bir Fatal Frame oyunu mu geliştiriliyor?" sorusunu getiriyor.
 
     Bildiğiniz gibi Fatal Frame 4, Nintendo Wii'ye özel olarak çıkmıştı, ama nintendo oyunu Batı'ya getirmeyeceğini açıklamıştı. Daha sonra Fatal Frame 2'nin Wii sürümüne ait bir videoya da tanık olmuştuk. Umarız hangi platforma çıkarsa çıksın yeni oyun bu defa Batı'ya gelir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Fatal Frame Korku Wii Tecmo Koei macera
Homefront'un Online Pass Ücreti Belli Oldu Limbo, Splosion man ve Trials Kutulu Satılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pcheveslisi

12.6.2011 17:56:54

0
Bu oyunu neden bu hale getirdiler hiçç anlamıyorumm klasik haline gelebilirdi.. Son oyunu Nintendo gibi grafikk olarak vasat bir platforma çıkardıkları gibii Batıya taşımadılarr... En kısa zamanda Ps3 ve Xbox 360 grafiklerinde birr oyunn umuyorumm...

LostPower

10.3.2011 11:23:23

0
Wi olacaksa hiç gelmesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız