Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fatal Frame 5: Maiden of Black Water'dan Ürkütücü Bir Video


      Wii U'ya özel olarak gelen korku oyunu Fatal Frame 5: Maiden of Black Water için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Yayınlanan bu yeni videoda oyundan ara sahnelere yer verilirken bazı oynanış görüntüleri de gösteriliyor.
 
      Fatal Frame 5: Maiden of Black Water'da Wii U kontrolcümüzü bir fotoğraf makinası olarak kullanacağız. Bu fotoğraf makinasıyla oyundaki hayaletleri görebiliyor olacağız. Fatal Frame 5'in ilk iki bölümü dijital olarak oyunculara ücretsiz sunulacak. Bu iki bölümden sonra oyunu severseniz satın alabileceksiniz. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
fatal frame fatal frame 4 fatal frame 5 nintendo nintendo wii u korku korku oyunu gerilim hayalet
Steam'in Yeni Kampanyasında Gizlilik Türündeki Oyunlar İndirimde Minecraft: Story Mode'un Seslendirme Sanatçılarıyla Tanışın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

14.10.2015 07:22:46

-1
Fatal Frame serisi aslında multiplatform olsa çok iyi satar ve şuan bulunduğu yerden çok daha iyi bir yerde olurdu. Survival Horror türünün en köklü ve kendini bozmayan serilerinden biri.

ykrr

14.10.2015 00:56:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Pc'de hangi fatal frame oyunu var söyler misin?
Dostum yanlış anlama ama bu tarz sorular saçma değilmi.hangi oyunlar pc de var sorusu.buraya nını yazıyorsan belliki internete erişimin var.emin ol net e pc için çıkan fatal frame yazarsan çıkar.bildiğim kadarı ile yok.zaten arkadaş emilatör olaraktan belirtmiş

BSC Misafiri

14.10.2015 00:50:04

-2
quote:

Orjinalden alıntı: WeAllHaveSecrets Acaba bu da PC'ye gelir mi. ZombiU gelmişti PC'ye ve oynadığım en iyi zombi oyunlarından biriydi.
Pc'de hangi fatal frame oyunu var söyler misin?

Adol125

14.10.2015 00:17:26

0
gelmez boşa ümitlenme; hakları nintendo da hiçbir nintendo oyunu pc ye gelmez; emular aracılığıyla bundan önceki fatal frameleri pc de oynayabilirsin. https://www.youtube.com/playlist?list=PL9SHaE56Mtb3sNMnshTrIQhjhflpoMCQm dolphin emu ve pcsx2 nin anlatımlarına bakarak yapabilirsin. Bu iki emuyla ilgili en iyi anlatımlar bunlar. Yalnız mutlaka gamepadle oyna; klavye mouse la zor olur.

Venom59

13.10.2015 22:40:08

-2
Acaba bu da PC'ye gelir mi. ZombiU gelmişti PC'ye ve oynadığım en iyi zombi oyunlarından biriydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fatal Frame: Maiden of Black Water
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız