Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FastPay Wildcats Galibiyet Serisini Sürdürüyor

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 6. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Galibiyet serisini 7 maça çıkaran fastPay Wildcats liderliğini korudu. 9 hafta sürecek olan lig aşamasının üçte ikisi tamamlandı. Oynanan 10 karşılaşma ile birlikte 6. hafta geride kaldı.
 
 
 
     Son KMF finalisti fastPay Wildcats bu mevsimin de favorilerinden biri olduğunu yeterince kanıtladı. Papara SuperMassive ve 5 Ronin karşısında aldığı galibiyetler ile haftayı kapatan ekip galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Wildcats, toplamda 10 galibiyet ile puan tablosunun zirvesinde yer alıyor.

     Galakticos, ligde uzun soluklu bir galibiyet seriyi yakalayan ikinci takım oldu. Galatasaray Espor ve Royal Youth karşısında kazanan ekip, galibiyet serisini 6 maça çıkarmayı başardı. Galakticos böylelikle toplamda 9 galibiyete ulaşarak ikinci sıradaki yerini korudu.
 
     VFŞL’de puan tablosunun üçüncü basamağı 1907 Fenerbahçe Espor, Beşiktaş, Dark Passage ve Papara SuperMassive tarafından paylaşılıyor. Haftaya alt koridor rolüne eski oyuncusu Hades’i transfer ederek başlayan 1907 Fenerbahçe, zorlu bir haftayı iki galibiyet ile kapatmayı başardı. Team Aurora ve Papara SuperMassive’i mağlup eden ekip yeniden üst sıralara tırmandı. Kadrosunda değişiklik yapan bir diğer ekip olan Beşiktaş mağlubiyet serisine son vermeyi başardı. Yeni üst koridor oyuncusu fabFabulous ile Vadi’ye inen ekip, haftanın ilk maçında Dark Passage’a mağlup oldu. Haftanın ikinci gününde Team Aurora karşısında gelen galibiyet takımın beş maçlık yenilgi serisine son verdi. Yeni koçu Lynx Cerez ile haftaya başlayan Dark Passage, Beşiktaş galibiyeti ve Galatasaray Espor mağlubiyeti ile haftayı kapattı.
 
     Papara SuperMassive tarafı haftanın en büyük sürprizine imza attı. Koreli oyuncularıyla lige damga vuran ekibin altı maçlık galibiyet serisi son buldu. SuperMassive 6. haftada fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe karşısında mağlubiyet aldı.

     Koç ekibinde değişikliğe giden ve destek pozisyonu için Zergsting ile anlaşan Galatasaray Espor, haftadan yalnızca bir galibiyet çıkarabildi. Bitime 6 hafta kalan VFŞL’de Galatasaray Espor, mevsim finalleri çizgisinin 3 galibiyet gerisinde bulunuyor. 5 Ronin ile Team Aurora haftayı iki mağlubiyet ile kapatarak mevsim finalleri yarışında ağır bir yara aldı. Royal Youth ise 5 Ronin karşısında galip gelerek haftalar sonra Zafer ekranıyla karşılaşmayı başardı.

     Lig aşamasının tamamlanmasına 3 hafta kalan VFŞL’de 7. hafta maçları 18 ve 19 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmalar watch.lolesports.com adresinden canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Gotik Sıra Tabanlı RPG Vampire's Fall: Origins Bu Sonbaharda Xbox One ve Switch'e Geliyor Gölün Hanımı Nimue’ye Odaklanan Cursed Dizisi ile Aynı Gün Kitabı da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız