Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 5 Season Pass Fragmanı Yayınlandı ve Far Cry Arcade Harita Editörü Duyuruldu

 
   Ubisoft, Far Cry 5'in Season Pass'i için tanıtım videosu yayınlandı ve harita editörü Far Cry Arcade'i duyurdu.
 
   Tüm Far Cry 5 oyuncuları uzun oynanış süresi ve harita oluşturma imkanı vaat eden harita editörü Far Cry Arcade'e erişebilecek. Far Cry Arcade'de oyuncular Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed Unity ve Watch Dogs gibi Ubisoft oyunlarındaki çevre içeriklerini kullanarak kendi haritalarında görevler ve yarışlar oluşturabilecek. Mod tek kişilik, co-op ve player-versus-player multiplayer olarak oynanabilecek.

   Daha öncesinde detaylandırıldığı üzere, Season Pass'teki ilk macera Hours of Darkness'ta oyuncular Viet Cong askerlerine karşı savaşmak için Vietnam savaşı zamanına geri dönecek. İkinci macera Dead Living Zombies'de oyuncular birden fazla b-film senaryosunda zombi ordularıyla karşılaşacaklar. Üçüncü macera Lost on Mars'ta ise oyuncular dünyadan ayrılıp Mars'a gidecekler.
 
   Far Cry 5'in Season Pass'ini satın alan PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına Far Cry 3'ün tek oyunculu içeriğine sahip Far Cry 3: Classic Edition ücretsiz olarak sunulacak. Far Cry 3: Classic Edition bu yaz çıkacak ve bağımsız olarak da satılacak. Ayrıca Season Pass'i satın alan PC kullanıcılarına da Far Cry 3'ün tam versiyonu ücretsiz olarak sunulacak. 
 
   Far Cry 5, 27 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry 5 Ubisoft Ubisoft Montreal
The World Championship 2016 Turnuvasının Ödemeleri Yapılmamış Grand Theft Auto VI Söylentiye Göre 2022'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

michael01

6.3.2018 23:58:27

+1
Far Cry Arcade'de oyuncular Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed Unity ve Watch Dogs gibi Ubisoft oyunlarındaki çevre içeriklerini kullanarak kendi haritalarında görevler ve yarışlar oluşturabilecek. Mod tek kişilik, co-op ve player-versus-player multiplayer olarak oynanabilecek. Adamlar zaten bütün assetleri vermiş. Fikir kalmayınca oyuncular yapsın biz oradan birini oyun yaparız demişlerdir. Ayrıca oyunun kullanıcı sözleşmesinde yapılan içeriklerin fikir vb her şeyi ubisofta aittir diye bir madde olursa şaşırmam

Utku_20

6.3.2018 22:38:36

0
Bunlar neyin kafasını yaşıyor Allah aşkına ? Vietnam , Mars ve Zombilerin Farcry 5 ile ne alakası olabilir? Bunlardan hangisi tutarsa standalone oyunlarına referans olsun diye sallapati dlc çıkarmışlar.

HIGHER

6.3.2018 22:04:32

0
Önceki oyunda da vardı editör. Türkler genelde tüketmeyi sevip, üretmeyi sevmedikleri için, üretme anlamında bir şey ifade etmiyor.

aLdacTrack

6.3.2018 20:33:37

0
Harita editörü eklenmesi güzel olmuş

dark_hell_86

6.3.2018 20:12:06

0
Dlc'ler ana oyundan çok daha iyi duruyor eğer standalone çıkarsa alınabilir.

Drima

6.3.2018 20:00:30

+3
Önce bi oyun çıkaydı be.. Bu saçmalığı başlatan Dead Space 3 idi hiç unutmam. İlk kez oyun çıkmadan DLC'lerini tanıtmıştı EA-Visceral Games
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 5
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız