Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Famitsu The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı İnceledi, Puanını Verdi

   Nintendo'nun merakla beklenen oyunu The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın çıkış yapmasına çok az bir süre kaldı ve Japon oyun dergisi Famitsu oyunu inceledi ve puanını da verdi.
 
   4 farklı editörün yapmış olduğu incelemeye göre de The Legend of Zelda: Breath of the Wild her bir editörden 10 üzerinden 10 puan aldı. Toplamda da oyun 40 üzerinden 40 puan almış oldu. Famitsu dışında Edge dergisi de The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı inceledi ve o dergi de 10 üzerinden 10 puan verdi.
 
   Famitsu'nun bu hafta yayınladığı diğer inceleme puanları şu şekilde:
 
Blaster Master Zero (Switch) – 8/8/8/8 [32/40]
Blaster Master Zero (3DS) – 8/8/8/8 [32/40]
The Brookhaven Experiment (PSVR) – 8/8/8/8 [32/40]
Dragon Quest Heroes I•II for Nintendo Switch (Switch) – 9/9/9/9 [36/40]
For Honor (PS4) – 8/9/9/9 [35/40]
For Honor (XBO) – 8/9/9/9 [35/40]
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch) – 10/10/10/10 [40/40]
Pirate Pop Plus (3DS) – 6/6/6/6 [24/40]
Pirate Pop Plus (Wii U) – 6/6/6/6 [24/40]
Super Bomberman R (Switch) – 8/7/8/7 [30/40]
Ys Origin (PS4) – 7/7/8/8 [30/40]
 
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild 3 Mart 2017 tarihinde Switch ve Wii U için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux Türkçe Yama Yayınlandı Tiger Knight’ta Yenilikler Bitmiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Adol125

2.3.2017 16:36:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dünyanın gelmiş geçmiş en abartılan oyunu. Marioda 2. sırada. Nintendo konsolları komple çöp.. Asla bir Sony mertebesine çıkamyacaklar. çocuksu grafikler, çocuksu animasyonlar peh.. bir zombieU denemesi oldu ondada ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Japon koniviçalarını eğlendirmeye devam. Leşend of Çöpda
Pinky saklanma misafirliğin arkasına üyeliğinle yazsana yoksa yazamıyon mu?

BSC Misafiri

2.3.2017 15:54:09

+1
Dünyanın gelmiş geçmiş en abartılan oyunu. Marioda 2. sırada. Nintendo konsolları komple çöp.. Asla bir Sony mertebesine çıkamyacaklar. çocuksu grafikler, çocuksu animasyonlar peh.. bir zombieU denemesi oldu ondada ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Japon koniviçalarını eğlendirmeye devam. Leşend of Çöpda

mozuk

2.3.2017 15:49:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ulan cahil cuheylaya bak sen hele 20 yasinda askerligi tecil etmis herifler Zelda`ya laf soyluyor. Ulan ben Zelda oyunlarinin 25 yildir hep yuksek notlar aldigini biliyorum yasim 34. Kaldi ki hadi sizin nesilinizdeki editorler Nintendo yanlisi ki Nintendo son 5 yildir basarisiz sayiliyor sizden onceki nesil editorlerdemi tarafti? HAdi onu gectim 20 sene onceki editorlerinde mi N64 cikan Zelda oyununa zaafi vardi! Azicik beyniniz olsa neredeyse 30 yildir tarafli tarafsiz herkesi kendine hayran birakan ve herkezde olan kliseleri islemeyen oyun olan Zelda`nin tarihini bir arastirirsiniz. Fallout mus yok Skyrim`mis. Ulan saydigin oyunlarin kaplamalari ve temalari haric herseyi ayni degil mi? Birbirinin aynisi konusu farki iki degisik oyun diye sana yutturmuyorlar mi! He keza onlarda 90 uzeri not almiyor mu? Peki bu karin agriniz niye? Turkiye`de kaciniz N64 doneminden beri Nintendo konsolu kullanabiliyor ya da satin aliyor? Buraya mesaj yazan 10 veletten 7 tanesi PC=360=PS3`de hala korsan oyun kasan adamlar degilmisiniz? Kacinizda Wii U konsolu var 2012`den beri? Olum taraf olacaksaniz herseye tum konsollara taraf olun her oyunu oynayin sonra diger platformlar hakkinda senin kasinin ustunde gozun var sende burun yok diye konusun. Oturmussun PS4 basina ya da PC basina Nintendo`dan yaklasik 15 yildir bir habersin ancak youtube videolari oda olmadi arkadasinda party oyunu kalkip ZELDA`ya laf edersin. Sen yokken ZELDA vardi sen ben yokken NINTENDO vardi Sony, Microsoft yokken Nintendo vardi! Ergenen bebeler sizin gidin PS4 ile X1 ile skyrim oynayin zaten Skyrim`i herseyi ile bitiren bir adama bugun Wind Waker ver internetten oyunu bitirme bolumu gecme videolarina bakmadan oyunun yarisina gelebilecegini dusunmuyorum o kadar beyniniz durdu cunku birbirinin aynisi sacma sapan aksiyon oyunlar oynamaktan.
Bu lafların bana galiba.Sağlam nintendo fanı hoş geldin kardeşim. İşte bahsettiğim nefret ettiğim kitleden biride sensin. Benim anlatmak istediğim zeldanın kötü bir oyun olduğu değil. En iyi oyun olarak lanse edilmesi. Saydığım skyrim, witcher, fallout da zelda kadar devrim niteliğinde oyunlar. Batman sadece bir aksiyon oyunu değil,Witcher sadece bir aksiyon oyunu değil. Kojimanın hangi oyununa kötü diyebilirsin. Ama senin gibi 34 yaşındaki muhteşem nintendo 64'cüler bütün klasikleri silerek başa zeldayı ekliyor haliyle. Benim Nintendo konsolu yada oyunu alacak param olmadı hiç dikkat ettiysen eğer konsol savunmadım. Zelda'dan aşağı kalır yanı olmayan diğer oyunları savundum.Saydıklarım kadar unuttuklarım da mevcut. Şu nintendo ne yapsa harikadır kafasından kurtulunmasını istiyorum sadece. Mesela mario 64 zamanının teknoloji demosuydu benim için ama bunu söylediğim için taşlanacağım mesela hatta zamanında nintendo bile grafiğe yüklenmiş güçlü konsollar üretmiş bir şirkettir. Şimdi herkes diğer oyunlara sadece grafik gözüyle baksa da zamanında nintendo da yaptı bunu. Ps1 de seslendirme varken N64 hala konuşma balonları kullanıyordu. Bu kadar kızmana gerek yok. Bende Nintendoyu ve yapıtığı oyunları seviyorum. Hatta TRGamer dergisindeki majoras mask incelemesini zamanında defalarca kez okumuştum. Benim değinmek istediğim nokta, Nintendoyu putlaştırmayın ilahlaştırmayın. Zelda ve mario gibi birçok iyi oyun var artık. Zamanında iyi olmaları geçilemeyecekleri anlamına gelmez. Mesela ilk wolfenstein'da oyun dünyasına yöne verdi tutupta best game ever demiyoruz öyle değil mi? Yada Nintendonun oyun dünyasına kattıklarınada saçma demiyoruz. Sadece çok abartılmaya başlandı artık. Ne yapsa ooo nintendo farkını ortaya koydu deniliyor. ama nintendo dışında ortaya konulan farklı işler hep arka planda kalıyor. Bu putlaştırma,tapma, yüceltme sevdasına sinirliyim ben.Artık piyasada nintendodan daha kaliteli işler çıkartanlar mevcut. Buna alışmanız gerekiyor.

BSC Misafiri

2.3.2017 14:47:42

+2
Ulan cahil cuheylaya bak sen hele 20 yasinda askerligi tecil etmis herifler Zelda`ya laf soyluyor. Ulan ben Zelda oyunlarinin 25 yildir hep yuksek notlar aldigini biliyorum yasim 34. Kaldi ki hadi sizin nesilinizdeki editorler Nintendo yanlisi ki Nintendo son 5 yildir basarisiz sayiliyor sizden onceki nesil editorlerdemi tarafti? HAdi onu gectim 20 sene onceki editorlerinde mi N64 cikan Zelda oyununa zaafi vardi! Azicik beyniniz olsa neredeyse 30 yildir tarafli tarafsiz herkesi kendine hayran birakan ve herkezde olan kliseleri islemeyen oyun olan Zelda`nin tarihini bir arastirirsiniz. Fallout mus yok Skyrim`mis. Ulan saydigin oyunlarin kaplamalari ve temalari haric herseyi ayni degil mi? Birbirinin aynisi konusu farki iki degisik oyun diye sana yutturmuyorlar mi! He keza onlarda 90 uzeri not almiyor mu? Peki bu karin agriniz niye? Turkiye`de kaciniz N64 doneminden beri Nintendo konsolu kullanabiliyor ya da satin aliyor? Buraya mesaj yazan 10 veletten 7 tanesi PC=360=PS3`de hala korsan oyun kasan adamlar degilmisiniz? Kacinizda Wii U konsolu var 2012`den beri? Olum taraf olacaksaniz herseye tum konsollara taraf olun her oyunu oynayin sonra diger platformlar hakkinda senin kasinin ustunde gozun var sende burun yok diye konusun. Oturmussun PS4 basina ya da PC basina Nintendo`dan yaklasik 15 yildir bir habersin ancak youtube videolari oda olmadi arkadasinda party oyunu kalkip ZELDA`ya laf edersin. Sen yokken ZELDA vardi sen ben yokken NINTENDO vardi Sony, Microsoft yokken Nintendo vardi! Ergenen bebeler sizin gidin PS4 ile X1 ile skyrim oynayin zaten Skyrim`i herseyi ile bitiren bir adama bugun Wind Waker ver internetten oyunu bitirme bolumu gecme videolarina bakmadan oyunun yarisina gelebilecegini dusunmuyorum o kadar beyniniz durdu cunku birbirinin aynisi sacma sapan aksiyon oyunlar oynamaktan.

mozuk

2.3.2017 14:22:06

0
Bütün zelda oyunları her dönem abartıldı hala abartılıyor. Şimdiden best game ever' lar başladı bile. Oyun dünyasındaki o kadar klasik bir zelda ile baş edemiyor bak sen şu işe. Ocarina of time'dan sonra souls serisini ilk oynadığımda anaaaa diye tepki veren biri kişi söylüyorum. Nintendonunun her yaptığını yüceltenlerden artık nefret ediyorum.Yıllardır zelda ve mario isimleri ile ön plana çıkan bir şirket, asla yeni ip lere açık olmadı. Yeni bir seri ile duyurmadı kendini. Yapsa bile yine mario adı altında paper mario gibi oyunlar çıkartıyor. Witcher 3'e, fallout 3'e, skyrim'e ehhh işte diyen adamlar yeni zeldanın açık dünyasına hayran kaldı. Hala baloncuklarla konuştuğumuz oyunun hee hüüü akkii pukki seslerine voice acting adı altında 10 puan verildi çok iyi dendi. Bu adamlar hiç mi arkham origins'i görmediler. Yaşayan dünya var diye ördek ceylan gösterip amaaziiingg diyorlar. Yahu red dead redemtion da hiç mi avlanmaya çıkmadı bunlar. Gençler hiç bir zaman hiç bir şirketi ön plana çıkartmayın yakında nintendo pislik yapsa ne güzel yapmış tarz yapmış diyecek insanlar var. Kojimanın oyunlarına bile dört dörtlük diyemezken zeldanın böyle coşturulması hiç hoşuma gitmiyor. Bugüne kadarki oyun külliyatı boşa sayılıyor üzülüyorum...

Redunay

2.3.2017 13:57:08

0
Bir oyun iyiyse iyidir o kesin. Zelda da her oyunuyla 90+ puanı hakeden bir seri. Ancak editörlerin Zelda oyunlarına karşı bir zaafı oldukları kesin.

mit_27

2.3.2017 13:32:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Balta Harry Gears of War'a 80 puan verip, Horizon: Zero Dawn'a 50 puan veren USGamer kaç verecek bakalım. Bütün Xbox exclusive oyunlarının site puanlarıyla, user puanları arasında uçurum oluyor, uçurum. Siteler Micro$oft kanaat notu kullanıyor ya da kayırma/torpil notu
usGamer tarafından breath of the wild için yazılan bir yazı:Hyrule is startlingly vertical in this incarnation and you're always looking at high places and wondering, "How can I get there?" Nintendo rewards you for your wanderlust with something for your effort in most cases. Metacritic'de biraz bakarsan bulursun

Adol125

2.3.2017 13:06:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilmiyorum bende mi gariplik var ama oynadığım hiçbir Zelda oyununu beğenmedim. belki de benim tarzım değildir ancak çok basit ve çocuksu geliyor oyun. Neden bu kadar popüler anlamıyorum. Yalnız bu seferki oyunu güzel olacak gibi. Yine bir şans daha vereceğim.
basit ve çocuksu mu? oynamadığın belli oluyor.
Oynadığıma emin olabilirsin. 3-4 oyununun her birinine dört beş saat zaman ayırdım ancak basit bir konu ve çocuksu tarzından başka bir sey göremedim. Özellikle Wind Waker. Konuyu ve kontrolleri bir çocuğa anlatır gibi uzun uzun en basitinden anlatması... Bir de Twilight Princess var onun eğitim bölümü ve görevlerine diyecek yok zaten. Neyse dediğim gibi bu seferki "bence" olmuş gibi.
4-5 saatte ilk oynayışta 5 te 1 ine bile gelemezsin Wind Waker ın keza Twilight Princess de, Skyward Sword da öyle, Ocarina da öyle. Ayrıca wind waker grafiksel olarak çocuksu olabilir ama bu onun mükemmel bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez. Metacritic 96. Bana bf grafiği gibi grafik lazım diyosan çok yanlış yerdesin.

mit_27

2.3.2017 12:58:44

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu nintendo fanlarında gazlayacakları böbürlenecekleri 2 şey var. 1 Mario 2 Zelda. İkiside abartıldıkları kadar iyi oyunlar değil. Az kişi oynuyor diye bunlarda şişirip duruyor şöyle iyi böyle iyi diye. Diğer konsollarada gelse bu kadar puan almalarının imkanı yok..
Pikmin Kirby Metroid Golden Sun Fire Emblem Smash Bros Pokemon ve F-Zero'yu nasıl güzel unutuyorsun hadi git Yılın oyunu haberlerinde UC4 Hak etmişti diye tartışmalar çıkar

bilir_kisi_M

2.3.2017 09:35:39

0
İsteyen beğenir isteyen de beğenmez. Bana göre Zelda'nın çıkış yaptığı bir dönemde diğer oyunların esamesi okunmaz Ama başkası da tam tersini düşünebilir.

antiretro

2.3.2017 08:07:36

+3
Buradaki ergenlere bakmayın zelda mario ile birlikte oyun dünyasının major serilerindendir. Özellikle mario galaxy ve zelda oot oynamayan kendine oyuncu demesin. Bu oyunlar zamanına göre devrimsel yenilikler sunmuş her şeyi ile 10 üzerinden 10 oyunlardır. Aynı half-life 2, gta v, Bioshock,skyrim gibi. Umarım breath of the wild de iyi olur.

BSC Misafiri

2.3.2017 06:08:44

0
Şu nintendo fanlarında gazlayacakları böbürlenecekleri 2 şey var. 1 Mario 2 Zelda. İkiside abartıldıkları kadar iyi oyunlar değil. Az kişi oynuyor diye bunlarda şişirip duruyor şöyle iyi böyle iyi diye. Diğer konsollarada gelse bu kadar puan almalarının imkanı yok..

BSC Misafiri

2.3.2017 06:08:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon Switch'de başka bir şey olmadığı için abartılan bir oyun. Oyun olarak harika olabilir ama yok 10 yılı şekillendirecek goty olarak rakipsiz demek komik.
Aynen katılıyorum patlak Wii U gibi çok şişirmeye başladılar. IGN Switch'e 67 puan vermiş. Oyunsuz konsolun tek oyunu. Emülatörü kendisinden daha iyi :D

BSC Misafiri

2.3.2017 06:08:29

0
pek inandırıcı gelmedi nedense

BSC Misafiri

2.3.2017 06:08:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilmiyorum bende mi gariplik var ama oynadığım hiçbir Zelda oyununu beğenmedim. belki de benim tarzım değildir ancak çok basit ve çocuksu geliyor oyun. Neden bu kadar popüler anlamıyorum. Yalnız bu seferki oyunu güzel olacak gibi. Yine bir şans daha vereceğim.
basit ve çocuksu mu? oynamadığın belli oluyor.
Oynadığıma emin olabilirsin. 3-4 oyununun her birinine dört beş saat zaman ayırdım ancak basit bir konu ve çocuksu tarzından başka bir sey göremedim. Özellikle Wind Waker. Konuyu ve kontrolleri bir çocuğa anlatır gibi uzun uzun en basitinden anlatması... Bir de Twilight Princess var onun eğitim bölümü ve görevlerine diyecek yok zaten. Neyse dediğim gibi bu seferki "bence" olmuş gibi.

_Nintendo_

2.3.2017 01:24:34

0
Legend of Zelda serisinden hiçbir oyunu daha önce oynamamış arkadaşlar oyunun abartıldığını belki düşünebilir çünkü yıllar önce bende öyle düşünüyordum. Hatta ilk Ocarina of Time'ı oynadığımda kahramanın çocuk oluşunu ve eline aldığı sapanı görünce oyunu küçümsemiştim bile, yalnız oyunda ilerledikçe daha önce oynadığım tüm oyunlardan daha farklı, kaliteli, zor ve özgün olduğunu gördüm. Geçtiğimiz E3 fuarı zamanı sosyal medya üzerinde en çok konuşulan oyun olması 30 yılı aşkın süredir her oyunuyla birbirinden farklı yenilikler ve değişim içermesine rağmen kalitesini sürekli korumasındandır. Daha önce oynamamış arkadaşlara emülatörle de olsa her hangi bir oyununu bitirmenizi öneririm. Tabii ki çok fikir yürütülen zor oyunlardan hoşlanmıyorsanız hiç bulaşmayın derim.

rambocuk

1.3.2017 23:31:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Balta Harry Gears of War'a 80 puan verip, Horizon: Zero Dawn'a 50 puan veren USGamer kaç verecek bakalım. Bütün Xbox exclusive oyunlarının site puanlarıyla, user puanları arasında uçurum oluyor, uçurum. Siteler Micro$oft kanaat notu kullanıyor ya da kayırma/torpil notu
Horizon zero dawn ı yarıladım 90 dan aşşağı not verenleri tek tek bulup not ediyorum bir başka inceleme notlarında kaale almamak için :D o zeldaya düşük veremez o zaman çok göze batarım diye :D

The_Rahip

1.3.2017 21:57:01

+1
Zelda serisinin böyle birşeye ihtiyacı yok. Ocarine of Time hala gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak kabul ediliyor. Zelda serisi için yorumlara ve puanlara bir bak zaten herşey ortada.

Adol125

1.3.2017 21:46:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon Switch'de başka bir şey olmadığı için abartılan bir oyun. Oyun olarak harika olabilir ama yok 10 yılı şekillendirecek goty olarak rakipsiz demek komik.
Abartılmak ve Zelda? Abartılmaya ihtiyacı olmayan 3 oyun varsa biri mutlaka Zeldadır. Neyin abartılması?

bilir_kisi_M

1.3.2017 21:00:07

+2
Her bir serisi ap ayrı bir dünyadır Zelda'nın. Editör olsam puan vermeye utanırım şahsen. Eminim 10 tam puan veren editörler de benim gibi düşünüyordur.

dark dragon

1.3.2017 20:54:54

0
Switch'de başka bir şey olmadığı için abartılan bir oyun. Oyun olarak harika olabilir ama yok 10 yılı şekillendirecek goty olarak rakipsiz demek komik.

Guest-E87629FD5

1.3.2017 20:21:22

0
Gears of War'a 80 puan verip, Horizon: Zero Dawn'a 50 puan veren USGamer kaç verecek bakalım. Bütün Xbox exclusive oyunlarının site puanlarıyla, user puanları arasında uçurum oluyor, uçurum. Siteler Micro$oft kanaat notu kullanıyor ya da kayırma/torpil notu

BSC Misafiri

1.3.2017 18:50:18

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilmiyorum bende mi gariplik var ama oynadığım hiçbir Zelda oyununu beğenmedim. belki de benim tarzım değildir ancak çok basit ve çocuksu geliyor oyun. Neden bu kadar popüler anlamıyorum. Yalnız bu seferki oyunu güzel olacak gibi. Yine bir şans daha vereceğim.
basit ve çocuksu mu? oynamadığın belli oluyor.

Ctrl Alt Del

1.3.2017 18:46:59

+2
Red Dead çıkmazsa GOTY olur diyenlere şaşıyorum; bir tarafta her yeni oyununda oyun dünyasına yeni oynanış dinamikleri ve içerikler ekleyen Legend of Zelda var, diğer tarafta da alışılagelmiş TPS deneyimini vahşi batıya uyarlayan Red Dead. Yanlış anlaşılmasın Red Dead Redemption'u severek oynamıştım ancak bu sene Legend of Zelda'nın karşısında hiçbir oyunun GOTY olabileceğini düşünmüyorum, tabi bu benim kişisel görüşüm.

Adol125

1.3.2017 18:40:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: intercityfirm1895
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilmiyorum bende mi gariplik var ama oynadığım hiçbir Zelda oyununu beğenmedim. belki de benim tarzım değildir ancak çok basit ve çocuksu geliyor oyun. Neden bu kadar popüler anlamıyorum. Yalnız bu seferki oyunu güzel olacak gibi. Yine bir şans daha vereceğim.
Çok mu kolay? Sana göndereyim Occarina of Time'ı. 10 kere de takıldığın yerde walkthrough videosu bakma hakkı vereyim. Oyunun yarısına gelemezsin. Zelda oynamışmış.
Benim ufak bi youtube kanalım orda ocarina of time ı çekiyorum. Önceden 2 sefer bitirdiğim halde bir yığın failledim adam gelmiş çok kolay diyo. Neden mi bu kadar popüler? Oyun dünyasına en çok yön veren 5 yapım listesi yapılsa ya 1. olur ya 2. 2. olursa da birinci Mario olur. Popülerliğin bir diğer nedeni de kalitesi 4 zelda oyunu bitirdim içlerinde en kötüsü diyebileceğim skyward sword bile pc deki bir çok oyunu cebinden çıkartır. Kötüsü böyleyken iyisini var sen düşün.

Dark Poison

1.3.2017 18:33:58

0
RDR2 var daha.Goty demek için çok erken.

rambocuk

1.3.2017 18:32:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheStarBox Abii düşünsene almissin eline switch i metroda Zelda breath of wild oynuyosun ??
Bir el konsolunda son yılların en iyi AAA oyununu oynuyorsun çıldırırsın

TheStarBox

1.3.2017 18:27:48

0
Abii düşünsene almissin eline switch i metroda Zelda breath of wild oynuyosun ??

rambocuk

1.3.2017 18:05:47

+1
Beklenen bişeydi net goty

Persona_Non_Grata

1.3.2017 17:57:01

0
RDR2 çıkmazsa bu sene Goty bu oyundur.

intercityfirm1895

1.3.2017 17:07:42

+8
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilmiyorum bende mi gariplik var ama oynadığım hiçbir Zelda oyununu beğenmedim. belki de benim tarzım değildir ancak çok basit ve çocuksu geliyor oyun. Neden bu kadar popüler anlamıyorum. Yalnız bu seferki oyunu güzel olacak gibi. Yine bir şans daha vereceğim.
Çok mu kolay? Sana göndereyim Occarina of Time'ı. 10 kere de takıldığın yerde walkthrough videosu bakma hakkı vereyim. Oyunun yarısına gelemezsin. Zelda oynamışmış.

BSC Misafiri

1.3.2017 16:55:02

0
Cemu emulator ile oynarız. Son ooarak bayonetta 2 oynatmayı basardı adamlar bunu da çalıştırırlar.

BSC Misafiri

1.3.2017 16:39:13

0
Bilmiyorum bende mi gariplik var ama oynadığım hiçbir Zelda oyununu beğenmedim. belki de benim tarzım değildir ancak çok basit ve çocuksu geliyor oyun. Neden bu kadar popüler anlamıyorum. Yalnız bu seferki oyunu güzel olacak gibi. Yine bir şans daha vereceğim.

Lord Melkor

1.3.2017 16:34:43

0
Az vermişler 😎

bilir_kisi_M

1.3.2017 16:26:19

0
Goty
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız