Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas, Steam'e Bağlı Olacak


 
     Bethesda, Fallout: New Vegas'ın Steamworks SDK kullanacağını, yani Steam'e bağlı olacağını açıkladı.
 
     Bethesda resmi forumlarındaki bir hayranın sorularını cevaplayan yapımcı Jason Bergman, "Fallout: New Vegas, tamamen Steam'e bağlı olacak. Bunun anlamı, mağazalardan satın aldığınız oyun kopyalarını Steam üzerinden aktifleştireceksiniz. Steam'i achievementler için kullanacağız. Ayrıca Steam'i tabiki multiplayer için değil, tek kişilik oyun için kullanabileceksiniz.
 
     Kısacası oyunu oynarken Steam'i kullanmanız zorunlu olacak. Steam'in diğer yararlarından bazıları ise oyunu satın aldıktan sonra kopyanızı kaybederseniz sorunsuz bir şekilde Steam'den oyununuzu oynamaya devam edebilecek, olası bir silinmeye karşı tekrardan Steam'den oyununuzu indirebileceksiniz. Bu gibi özellikleri sayesinde Steam'i daha kusursuz görerek Steamworks'u seçtik.
 
     Ayrıca oyunu bir Steam üyeliğinden kısıtlama olmaksızın istediğiniz sayıda sisteme yükleyebileceksiniz. Şuan için Steam'in tek kusuru olarak sizlere, sadece internete bağlıyken oynayabilmenizi gösterebilirim. " dedi.
 
     Açıkcası Games for Windows - LIVE'den Steam'e geçmesi beni sevindirdiğini söyleyebilirim. Serisi ile büyük bir başarı çizelgesi yakalayan Fallout, bakalım New Vegas oyunuyla aynı başarıyı devam ettirebilecek mi? Gözler tabiki E3 fuarında!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360
2K Games'in E3 Listesi Açıklandı Portal 2, 2011'e Ertelendi

Zack Fair

9.6.2010 20:15:58

0
2. bir DRM krizi yaşanmasın da. Bunun dışında pek bir korkum yok bu sistemden iyi olmuş hatta.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız