Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas Modu The Frontier Steam'e Gelecek

 
Fallout: New Vegas'ın yıllardır geliştirilen modu The Frontier Steam'e gelecek.

Fallout: The Frontier Steam'de bağımsız olarak yayınlanmayacak. Fallout: New Vegas'ı ve oyunun dört indirilebilir içeriğini gerektirecek. Fakat Steam çıkışı oyuncuların erişimini kolaylaştıracak.

Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Fallout: The Frontier oyuncuları karla kaplı Portland, Oregon'a götürecek ve yeni karakterler, düşmanlar, görevler, çevreler ve oynanış unsurları içerecek. Daha fazla detay için moddb.com/mods/fallout-the-frontier adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Obsidian Entertainment'ın 2010 yılında piyasaya sürdüğü başarılı RPG Fallout: New Vegas'ın Steam'de standart sürümü 18,00 TL ve ultimate sürümü 31,00 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Söylenti: Need for Speed: Hot Pursuit Remaster Yolda Türk Yapımı Truck and Logistics Simulator Steam'de Erken Erişime Açıldı

BSC Misafiri

23.6.2020 15:05:45

0
Her şeyden önce silah, yürüme, depar animasyonları ekleyin oyuna başlamadan önce.. Dehşet fark ediyor. Üzerine bir de ragdoll eklentisi modlardan da yaptınız mı.. Tamamdır :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız