Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76'ya Wastelanders Güncellemesi ile Gelecek Diyalog Sistemi Fallout 3'e Benzer Olacak

 
E3 2019'da duyurulduğu üzere, Fallout 76 için gelecek Wastelanders güncellemesi oyuna insan NPC'ler, diyalog ağacı, seçim ve sonuçları olan yeni ana görevler, karakterlerle ve onların eşsiz hikayeleriyle etkileşime girme, yeni silahlar, zırhlar ve daha fazlasını ekleyecek.

Proje liderli Jeff Gardiner'ın dün QuakeCon 2019'da Fallout panelinde yaptığı açıklamaya göre de, Fallout 76'nın diyalog sistemi Fallout 4'e değil daha çok Fallout 3'e benzer olacak. Fallout 4 diyalog sisteminin çok fazla beğenilmediğini düşünürsek iyi bir karar verilmiş diyebiliriz.
 
Jeff Gardiner: "Ayrıca hatırlatmak isterim ki bu Fallout 4'ün diyalog sistemi değil. Daha çok Fallout 3 gibi. Söyleyeceklerinizin listesi olacak ve yalnızca genel seçeneklerle sınırlı olmayacaksınız."
 
Wastelanders güncellemesi bu sonbaharda yayınlanacak.

Fallout 76 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Dota Underlords Maçları 'Basit Eğlence' ve 'Dereceli' Olarak İkiye Ayrılıyor Warhammer 40,000: Fire Warrior GOG'da Satışa Sunuldu

BSC Misafiri

28.7.2019 14:12:44

+1
Bir potansiyel nasıl ama nasıl çöp edilebilir onun kanlı canlı kanıtı şu oyundur ya.. Bi hayal edin New Vegas ve 4'teki kritik görevlere arkadaşlarınızla gittiğinizi, base kurduğunuzu ve isterseniz ana oyunu server gibi açıp diğer oyuncuların yaratık ya da düşman olarak geldiklerini, sizi zorlamaya ya da yardım eli uzatmaya kastığını..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız