Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 Expeditions: The Pitt Çıktı: Tüm Oyuncular İçin Ücretsiz

 
 
En yeni Fallout 76 güncellemesi çıktı ve tüm oyuncular için ücretsiz. Expeditions: The Pittile ilk kez Appalachia'nın ötesine geçin. The Pitt'in endüstriyel çorak topraklarına yolculuk ederek tekrarlanabilir ve zorlu yeni görevler alın. Yeni ödüller kazanın, görevleri ve diyalog ağaçlarıyla yeni NPC'lerle tanışın, ayrıca ilk defa Fallout 3'teki The Pitt'te görülen düşman Trog'ları yeniden keşfedin.
 
Expeditions: The Pittşunları içerir:

Yeni Bir Bölge– Fallout 3'ten bu yana ilk kez, savaş sonrası Pittsburg'de bir maceraya atılın. Bir zamanlar endüstrinin merkezi olan bu güzel şehir, nükleer çatışmalarla harabeye döndü. Artan radyasyon oranı nedeniyle şehirde yaşayanlar mutasyona uğradı. Bu kaos, beraberinde çatışmaları ve birbiriyle savaşan grupları getirdi.

Expedition'lar (Keşifler)– En fazla dört oyunculu gruplar için büyük ölçekli tekrarlanabilir görevler. Oyuncular, Appalachia'daki Whitespring Refuge'de Vertibird'ü çalıştırarak The Pitt'e geçecekler. Burada en deneyimli grupları test edecek rastgele, tekrar edilebilen, oyun sonu görevleri sizi bekliyor.

Yeni Hikâye ve Gruplar– Yeni bir hikâye sizi bekliyor. Union'ın mavi yakalı özgürlük savaşçıları ve Fanatics'in güce susamış Raider grubu birbirleriyle savaşıyor. Union için savaşın ve yuvalarını geri alın. Tuhaf ve mekanik yeteneklere sahip liderleriyle tanışın, onları birbirine bağlayan huzursuz gerçekleri öğrenin ve The Pitt'in zehirli çorak arazisinin, orada yaşayanları nasıl yavaş yavaş deliliğe sürüklediğini ortaya çıkarın.
 
 

Yeni Ödüller– Expeditions'ı fethederek Union'da takas edebileceğiniz yeni para birimi Stamp kazanın. Union teknisyenlerinin hazırladığı yeni ve eşsiz silahlar, Power Armor'lar, kıyafetler, C.A.M.P. eşyaları ve çok daha fazlasını toplayın.

Yeni Düşmanlar-The Pitt'in kalabalık sokaklarını ve yeraltı labirentlerini keşfederken önünüze çıkacak her türlü yaratığa karşı kendinizi koruyun. Buna geri dönen ölümcül ve agresif Trog'lar da dahil.

Son güncellemeyle ilgili daha fazla bilgi için fallout.bethesda.net sayfasını ziyaret edin. 
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
JRPG'lerde Yer Alan En İkonik 7 Arena LEGO Bricktales Ekim Ayında Piyasaya Sürülüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız