Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu Geliştirilmeye Devam Ediliyor

 
 
Açık dünya aksiyon macera oyunu Fallout 4 için DLC boyutundaki fan yapımı mod olan Fallout London'ın arkasındaki ekip Team FOLON, 2022'nin dördüncü çeyreğinde yaptıkları hakkında yeni bir video yayınladı. Bu video bazı yeni oynanış görüntülerini, karakterleri, ortamları ve daha fazlasını bizlere sunuyor.
 
London modu oyuna yeni bir hikayeyi, yeni ortamları ve daha fazlasını getirecek
 
 
 
Fallout 4 için geliştirilen London modu yeni bir dünyayı, çeşitli yeni grupları, yeni hikayeleri, NPC'leri, silahları ve yaratıkları beraberinde getirecek. Mod ayrıca oyuncuların her şeyi deneyimlemesine izin verecek. Bu geliştirmeleriyle karşımıza çıkacak olan bu mod iddialı bir yapıyı sunmayı hedefliyor.
 
Team FOLON ekibi London moduyla beraber yeni hava olaylarını da oyuna dahil etmeyi planlıyor. Yeni hava efektlerinin yer alacağı bu mod içerisinde asit yağmurları ve daha fazlası yer alacak. 
 
Öte yandan geçtiğimiz sene Fallout: London mod ekibinde baş teknik danışman olarak görev yapan Ryan Johnson, mevcut projeden ayrılarak Bethesda stüdyosunda ortak düzey tasarımcı olarak çalışmaya başladığını açıklamıştı. Johnson projeden ayrılmadan önce mevcut çalışmalarını eski ekibine teslim etmişti. Böylece ekibin geri kalanı sorunsuz bir şekilde bu proje üzerinde çalışmaya devam ediyor.  
 
İlerleme videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası 2023 yılında Türkiye’de! VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi Başlıyor!

BSC Misafiri

8.1.2023 23:30:32

0
Fallout 4.5 olmuş resmen.. Aaah hayaller New Vegas ve 3 hibriti + 4 oynayış mekaniği ama gerçekler Fallout 76..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız