Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 için 43 GB HD Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Bethesda tarafından geliştirilen ve 2015 yılında çıkış yapan açık dünya kıyamet sonrası aksiyon macera oyunu Fallout 4, popülerliğini korumaya ve oynanmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra yeni modlar da yayınlanıyor. Bu modlar oyunlara yeni içerikler ekliyor, mevcut sorunları ortadan kaldırıyor ve grafiklerini iyileştiriyor.
 
Mod geliştiricisi 'luxor8071' tarafından yeni mod ise tamamen dokulara odaklanıyor. Fallout 4 yayınlanan bu mod paketi ana oyunu ve tüm DLC'lerini kapsıyor.
 
Fallout 4 için 43 GB'lık HD Doku Paketi yayınlandı
 
 
 
Açık dünya oyunu Fallout 4 için yayınlanan bu paket, 15 parça halinde bizlere sunuluyor ve yaklaşık 43 GB boyutunda yer alıyor. Adından da anlaşıldığı üzere bu mod, oyunun tüm dokularını elden geçiriyor ve iyileştiriyor. Mod içerisinde isteğe bağlı değişiklikler ve iyileştirmeler de bulunuyor. Bunları oyuna uygulamak tamamen size kalmış durumda.
 
HD doku paketi linki
 
 
Mod geliştiricisi paketi içerisinden ekran görüntülerini de yayınladı. Görüntülere baktığımızda daha net ve canlı bir yapının olduğunu görebiliyoruz. Herhangi bir blur - bulanıklık gözümüze çarpmıyor. Eğer oyunu şu anda oynuyorsanız ve ne gibi değişikliklerin olduğunu görmek istiyorsanız bu modu deneyebilirsiniz.
 
İşte ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Final Fantasy XVI için Yeni Detaylar Paylaşıldı Söylenti: Diablo IV Nisan 2023'te Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

7.11.2022 12:54:28

+1
Ne kötü oyundu be... Yok şurada settlement kur yok bu köyü kurtar. Fallout 3 ve New Vegas'ın atmosferinin, görevlerinin çeyreği bile yoktu. Üs kurmaca, kaynak toplamaca akımından darbeyi yemişti. Oyunu zorlaştıran, atmosferini güzelleştiren, görsellerini iyileştiren modlar sayesinde bitirebilmiştim. O kadar sıkıcıydı ki... Fallout 3'ün başından kalkamamıştım mesela. New Vegas okuduğum, dinlediğim en iyi oyun içeriklerine sahip olabilir. Ama Fallout 4 çok kelekti. Bir de millete 21 fps'de oyun oynattılar konsollarda. Hiç unutmuyorum.

yas197

7.11.2022 00:47:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Rockstar bethesda gibi firmalar artık tüm gücünü tek bir oyuna yönlendiriyor Sıradaki oyun starfield daha sonra tes 6 ondan sonra fallout 5 gelecek
yapılması gerekeni yapıyorlar, bu şekilde nadirde olsa özgün oyunlar görüyoruz.

JaReD22

6.11.2022 23:36:15

+1
Rockstar bethesda gibi firmalar artık tüm gücünü tek bir oyuna yönlendiriyor Sıradaki oyun starfield daha sonra tes 6 ondan sonra fallout 5 gelecek

Zebercet

6.11.2022 15:28:54

+1
Şaka maka 7 sene olmuş. Yeni Fallout gelse yakin zamanda ne guzel olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız