Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 Yeni Nesil Konsollara Geliyor!

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, 2023'te PlayStation 5 ve Xbox Series için Fallout 4'ü piyasaya süreceğini duyurdu. Yeni nesil sürüm içeriği PC'ye yeni nesil güncelleme ile gelecek.
 
Oyuna PlayStation 4 ve Xbox One sahip olan kullanıcılar PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri için ücretsiz bir yükseltme alacak. Yeni geliştirmeler arasında yüksek kare hızları için performans modu, 4K çözünürlük destekli oyun için kalite modu, hata düzeltmeleri ve bonus Creation Club içeriği yer alacak. 
 
Bethesda Softworks tarafından geliştirilen Fallout 4'te bu defa nükleer savaş sırasında Boston'da yaşananlara tanık oluyoruz. Olayların nasıl geliştiği, nükleer saldırı sonrasında nelerin değiştiği anlatılıyor. 
 
Daha fazla detay açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Karşılaştırma Videosu Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Yerli Korku Oyunu: Death Relives
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2022 18:44:44

0
Switch Edition da gelmeli yahu

BSC Misafiri

24.10.2022 18:38:23

0
FPS boost ile zaten XSX'de 60 kare çalışıyor oyun. Üstüne çok gerek var mı bilmiyorum ama oynamak isteyen için güzel fırsat
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız