Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 VR İçin Çözünürlük Güncellemesi Yayınlandı


     Fallout 4 VR'ın çözünürlük güncellemesi yayınlandı.

     Çıkışıyla birlikte özellikle akıcı olmayışı ve gerek bulanıklık gerekse de düşük çözünürlük problemleriyle gündeme gelen Fallout 4 VR için Bethesda'dan düzeltme yaması geldi. Bu yamayla birlikte oyunun çözünürlük değerleri iyileşirken, oyun çözünürlüğünü monitörün çözünürlüğüne bağlayan açığın giderildiği belirtiliyor. Yamayı aktif etmek için Steam kütüphanenizden Fallout 4 VR'a sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra Betalar sekmesinden 1.0.28.0 isimli betayı seçmeniz gerekiyor. Tamam dediğinizde oyun dosyaları indirilmeye başlıyor. Bitiminde ise oyunu 1.0.28.0 beta sürümüyle oynamanız mümkün.

     Ayrıca güncellemeyle birlikte oyunun supersampling değeri standart değer olan 1.0'dan 1.4'e yükseltiliyor. Dilerseniz oyunun kurulu olduğu klasöre girip Fallout4Custom.ini isimli dosyayı açıp bu değeri kendi oyun deneyiminizi iyileştirmek adına değiştirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcaficionado Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
FEZ Pocket Edition App Store'da Yerini Aldı Zelda'dan Esinlenen SpiritSphere DX, Nintendo Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız