Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4: Game of the Year Edition Duyuruldu

   Bethesda Softworks, Kasım 2015'te çıkışını gerçekleştiren rol yapma oyunu Fallout 4'ün Game of the Year sürümünü duyurdu.
 
   Game of the Year sürümünün içerisinde ana oyun, tüm güncellemeler ve indirilebilir içerikler (Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop ve Automatron) bulunacak. 
 
   Ayrıca Fallout 4 G.O.T.Y. Pip-Boy koleksiyoncu sürümü de limitli bir sayıda üretilecek ancak sadece Kuzey Amerika'daki seçili perakendecilerde $99.99 fiyat ile satışa sunulacak. 
 
  Fallout 4: Game of the Year Edition 26 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Gran Turismo Sport'ta Mikro Ödeme Bulunmayacak Dishonored: Death of the Outsider için Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

15.8.2017 19:28:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Oynasan bayılacağın bir seri ama, ama işte...
İmzanızda daha büyük leşler var beyefendi...

İdrak İstimlak

15.8.2017 19:26:39

0
Oynasan bayılacağın bir seri ama, ama işte...

Guest-E87629FD5

15.8.2017 19:18:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Eyvallah
Çöpout 4, gerçek bir çöp. Sci-fi, postçöptik bir leş.

İdrak İstimlak

14.8.2017 15:20:34

0
Eyvallah

Johnny Silverhand

14.8.2017 15:12:14

0
Emrebjk12 miydi ne ona dedim. Milattan kalma oyun demiş sinir oldum.

İdrak İstimlak

14.8.2017 15:04:22

0
[quote]Orijinalden alıntı: Nerevarine Yok hocam bizz anlaştık derdimizi iyi ifade edemedik. Aslında aynı şeyleri düşünüyoruz. İnsanlar yenilik istiyordu Bethesda yanlış sundu yenilik ama bazı şeyleri kaldırdı kötü oldu ama Fallout hayranıysak oynayacağız yapacak bir şey yok. Ha şuan Fallout 2 başladım 3 ve 4'den daha keyifli geliyor bana orası ayrı. [/quote] Bu arada Fallout 4 çeviri konusunda sanki bana taş atmışsınız, KotoR'un kötü oyun olduğunu ifade eden birine karşı espri ile karışık.KotoR halen en sevdiğim 2-3 seri içindedir, eğer kastettiğiniz ben isem lütfen tanımadığınız insanlar hakkında bu tip hoş olmayan şakalar yapmayınız. [quote]Nerevarine @ 14 Ağustos 2017 04:09:01 Kotora laf atan eleman muhtemelen Fallout 4, Fallout 1-2'den güzel diyenlerle aynı kafadadır.[/quote] https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128376395 O kadar anlatmamıza rağmen yazılanların anlaşılmaması ayrı bir konunun şakası haline dönmüş...

Johnny Silverhand

14.8.2017 14:18:26

0
Yok hocam bizz anlaştık derdimizi iyi ifade edemedik. Aslında aynı şeyleri düşünüyoruz. İnsanlar yenilik istiyordu Bethesda yanlış sundu yenilik ama bazı şeyleri kaldırdı kötü oldu ama Fallout hayranıysak oynayacağız yapacak bir şey yok. Ha şuan Fallout 2 başladım 3 ve 4'den daha keyifli geliyor bana orası ayrı.

Guest-AEF248198

14.8.2017 14:16:11

0
Anlatamıyorsun hocam, yeni şey denediği zaman insanlar karşı mı çıktı tabi çıkmadı Karma'yı kaldırırsın anlarız ama yerine öyle bir şey getirirsin ki "adamlar yapmış" deriz. Geç ya Elder Scrolls'ın yeni oyunu böyle olacaksa kusura bakmasınlar kimse dönüp yüzüne bakmaz.

İdrak İstimlak

14.8.2017 09:16:58

0
Karma sistemi hakkındaki düşüncelerimi açıklamıştım. Açıkçası haritanın bir yerinde yaptığımız iyilik veya kötülüğün haritanın bambaşka bir yerinde kimsenin haberi olmaması gerekirken bize olumlu veya olumsuz dönmesi bana saçma geliyor. İlişkiler genelde gerçek hayatta da kişisel boyutta değerlendirildiğinden, kiminin sevdiğini başkasının sevmeyeceği gibi, birinin tasvip ettiği davranışı, bir başkası tasvip etmez. O yüzden kişisel ilişkilerin, kişisel boyutta yapılan eylemlere bağlı olması bana daha mantıklı geliyor. Tabii bu benim düşüncemdir, illaki doğrusu budur diye bir şey yok. Yalnız karma işine sevap/günah noktasında bakmakta hatalı geliyor bana, ne sevap işleyip, ne günah işlediğimi Allah'la benden başka birinin bilmesi ben açıklamadığım veya açık vermediğim sürece bilinemez. Grafiklere, diyaloglara, kontrol sistemine gelince bunları ben de eleştirdim, hiç bir mesajımın, hiç bir yerinde bunları öven, beğendiğimi ifade eden bir cümle kurmadım. Taaa başından beri savunduğum iki şey var, birincisi senaryo hoşuma gitti, ikincisi faction'ların kuruluş mantığı ve felsefesini beğendim. Tabii buna bağlı olarak Fallout evrenine bugüne kadar hiç sunulmamış bir seçeneğin sunulduğunu, bunun da güzel ve farklı bir yaklaşım olduğunu ifade ettim. Yani düşündüğünüz gibi bu oyunun en iyi Fallout olduğunu söylemedim ki, bu konu üzerinde tartışılabilir. Bu noktada Fallout 4 için beğenmedim en önemli noktanın da yeni perk sistemi olduğunu söylemeliyim... Son olarak şunu söylemek isterim, yıllardır oyun oynayan biri olarak, oyunlarda artık yeni bir şeyleri denemenin zamanının geldiğini, her ne kadar çok beğensekte 20 yıllık oyun mekanikleri ve kurgularının artık değişmesi gerektiğini de düşünüyorum. Yeni bir şeyler yapmak gerekiyor, tabii bunu sadece grafiksel gelişme olarak düşünürseniz günümüz birbirinin kopyası oyunlara döner. Ben daha çok dediğim gibi oyun mekaniklerinden, daha dinamik işleyen kurgulardan bahsediyorum, bunlar kesinlikle değişmeli. Bethesda özelinde de, artık şu suyu çıkan oyun motorlarını değiştirsinler, modifiye ede, ede son noktasına geldiler...

Johnny Silverhand

14.8.2017 01:37:14

0
Karma bence güzel bir sistemdi. 3 ve New Vegas'da hırsızlık yapamıyordum sol üstte you lost karma yazınca moralim bozuluyordu yada ceset yediğin zaman kaybettiğimiz karmalar falan... Ama 4. oyunda daha Diamond City'e gider gitmez yağmalamaya başladım ve oyun buna hiçbir şekilde ceza vermiyor. İstediğim kadar cepçilik yapabilirim, masumları öldürürüm, öldürdüğüm insanları da yiyebilirim ceza yok. Bunu günah sevap gibi düşünün. Fallout 2'ye başladım Arroya'dan diğer şehre geçmeden önce kabilemden birazcık cepçilik yaptım 100 altın çalınca 2 karma kaybettim geriye almak istedim ama kadının benimle konuşma şeklinden hoşlanmadığım için almadım. Diğer şehir ismini unuttum bir görev yaptım işte bir şunu seçeyim dedim 10 karma kaybettim hemen önceki kayda alıp başka yollar aramaya başladım. Karma güzel bir sistem bence. Fallout 4 diğer serilere hiç benzemiyor kabul edin. Hatta etmeniz lazım madem bütün oyunlarını oynadınız anlamanız lazım nasıl diğer oyunlardan el üstünde tutabiliyorsunuz ki? Sizin için önemli olan grafik mi anlamıyorum gerçekten. Rol yapmayı tamamen kaldırmışlar. Buradaki yorum yapanların çoğu Skyrim oynamıştır. Bu Bethesda 6. oyunu da Fallout 4 gibi yaparsa ne olacak? Aksiyon/orta çağ oyunu olacak RPG öğeleri kaldırılacak. Bilmiyorum tam olarak neyini beğendiniz Fallout 4'ün diğer serilerle karşılaştırılınca tek artısı grafik oluyor. Ben, Obsidian'ı bekliyorum umarım güzel bir Fallout oynarız. Fallout'ın asıl sahipleri Black Isle'dan güzel bir oyun bekliyoruz. Bakın şunu izleyin: İlk izlediğimde Fallout 4 oyununa sahip değildim neden böyle diyor, diyordum. Sinirlenmiştim oynayınca hatta eskileri de oynayınca hak verdim. Gerçekten dediklerinde haklı bu adam. Eskileri karşılaştırmadığınızda evet Game of the Year(!)

İdrak İstimlak

13.8.2017 15:29:23

0
Cidden çok sıkıntılı bir üyesiniz, önceki mesajımda, senaryodan bahsettim, siz diyalog sistemine getirdiniz, oyunun motoru eski dedim, siz grafikten çıktınız, karma diyorum şimdi olayı aksiyon oyunlarına getirmişsiniz. Cidden tartışmayın benimle. Mesajlarınızı kafanızda yarattığınız dünyaya göre değil de, karşınızdaki insanın mesajına cevaben yazın, tabii eğer bilginiz, oyun dünyası hakkındaki birikimleriniz yetiyorsa, yoksa susun, geçin... Karmadan, meseleyi nerelere getirmişsiniz, size göre Fallout'u Fallout yapan şeyler ile gerçekte Fallout'u, Fallout yapan şeyler bambaşka şeyler. Neredeyse 20 yıldır oynadığımız oyunu bize anlatmayın, gidin işinize bakın...

Guest-AEF248198

13.8.2017 14:23:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu karma işi bence Fallout 4'te yoluna koyulmuş. Önceki Fallout'larda karmamıza göre bize karşılık veriyordu NPC'ler. Atıyorum F3'te, Megatone'da birinin evinden eşya çaldınız, sonra gittiniz haritanın köşesindeki President Dave'in mekanına(!) Ama o da ne adam karmanız kötü diye sizinle münasebet kurmuyor. Yahu o eşyaları çalarken ben kimseye yakalanmadım, eşyaları Megatone'da da satmadım, nereden biliyorsun benim kötü olduğumu? F4'te ise sizin şahıslarla kurduğunuz müsanasebet belirliyor size iyi mi, kötü mü davranacaklarını, aynen gerçek dünyada olduğu gibi. Kendimi F4 avukatı gibi hissediyorum ama eleştirilecekse oyunun hataları eleştirilsin, düzelttikleri şeyler değil.
Sizegöre düzeltilen şeyler Fallout'u Fallout yapan şeyler. Vay arkadaş Fallout oynayanların çoğu bu oyunu diyalogları, görevlerdeki özgürlüğü, şaşırtan Npc tepkileri, derinliği, depresif dünyası için oynuyordu, yani bir Rpg oyununda olması gerekenleri yaptığı için insanlar Fallout oynuyordu. Size aksiyon/shooter oyununda bol keyifler şu yorumundan sonra daha da tartışmam mümkün değil sizinle.

İdrak İstimlak

13.8.2017 13:55:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine Fallout 3'de pre-war book'ları seve seve satın alan BoS üyesinin yanına gitmiştim. İlk defa gittiğimiz için tanışıyorduk. Ben ise alaycı bir tavır kullanmıştım sonrasında ne oldu biliyor musunuz? Benimle konuşmaktan vazgeçti ve kitapları almadı. Önceki kayda geri dönüp ciddi bir şekilde konuştum ve kitapları veriyorum şuan o kadına. Bunu Fallout 4'de yapamazsınız istediğiniz kadar dalga geçin "No" - "Sarcasm" kullanın o görev eninde sonunda başlar. Fallout 3'ün bu özelliği çok hoşuma gidiyor. Bilgisayar ve robotlardan bahsediyoruz hemen Intellenge seçeneği çıkıyor çünkü Special'da int 9 yada 10'du tam hatırlamıyorum bu yüzden karakteri o anda ikna edebiliyordum. 4'te ne mi var? Eğer Charisma yüksekse iş yaparsın eğer düşükse hiçbir iş yapamazsın. Diğerlerinin hiçbir önemi kalmamış tamamen perk üzerine kurulmuş. Special'ın anlamı bile kalmamış. Bu yüzden oyun buradan bir eksi alır. Birde karma yok ikinci eksi, bunun dışında loot craft bunları sevdiğim için güzel geliyor bana. Ana görev pek de iyi değil bence. (Spoiler'ı yanlışlıkla okudum olayları biliyorum derin değil ama sadece göz attım) Uzun lafın kısası Fallout 4'ü diğer serilerle kıyaslamayın tıpkı 3 ve New Vegas'ı, 1 ve 2 ile kıyaslamayacağınız gibi. Çok farklı bir oyun olmuş. Rpg değil aksiyon/shooter. Ne dediğimi anlamışsınızdır.
Bu karma işi bence Fallout 4'te yoluna koyulmuş. Önceki Fallout'larda karmamıza göre bize karşılık veriyordu NPC'ler. Atıyorum F3'te, Megatone'da birinin evinden eşya çaldınız, sonra gittiniz haritanın köşesindeki President Dave'in mekanına(!) Ama o da ne adam karmanız kötü diye sizinle münasebet kurmuyor. Yahu o eşyaları çalarken ben kimseye yakalanmadım, eşyaları Megatone'da da satmadım, nereden biliyorsun benim kötü olduğumu? F4'te ise sizin şahıslarla kurduğunuz müsanasebet belirliyor size iyi mi, kötü mü davranacaklarını, aynen gerçek dünyada olduğu gibi. Kendimi F4 avukatı gibi hissediyorum ama eleştirilecekse oyunun hataları eleştirilsin, düzelttikleri şeyler değil.

Johnny Silverhand

13.8.2017 13:40:42

+1
Fallout 3'de pre-war book'ları seve seve satın alan BoS üyesinin yanına gitmiştim. İlk defa gittiğimiz için tanışıyorduk. Ben ise alaycı bir tavır kullanmıştım sonrasında ne oldu biliyor musunuz? Benimle konuşmaktan vazgeçti ve kitapları almadı. Önceki kayda geri dönüp ciddi bir şekilde konuştum ve kitapları veriyorum şuan o kadına. Bunu Fallout 4'de yapamazsınız istediğiniz kadar dalga geçin "No" - "Sarcasm" kullanın o görev eninde sonunda başlar. Fallout 3'ün bu özelliği çok hoşuma gidiyor. Bilgisayar ve robotlardan bahsediyoruz hemen Intellenge seçeneği çıkıyor çünkü Special'da int 9 yada 10'du tam hatırlamıyorum bu yüzden karakteri o anda ikna edebiliyordum. 4'te ne mi var? Eğer Charisma yüksekse iş yaparsın eğer düşükse hiçbir iş yapamazsın. Diğerlerinin hiçbir önemi kalmamış tamamen perk üzerine kurulmuş. Special'ın anlamı bile kalmamış. Bu yüzden oyun buradan bir eksi alır. Birde karma yok ikinci eksi, bunun dışında loot craft bunları sevdiğim için güzel geliyor bana. Ana görev pek de iyi değil bence. (Spoiler'ı yanlışlıkla okudum olayları biliyorum derin değil ama sadece göz attım) Uzun lafın kısası Fallout 4'ü diğer serilerle kıyaslamayın tıpkı 3 ve New Vegas'ı, 1 ve 2 ile kıyaslamayacağınız gibi. Çok farklı bir oyun olmuş. Rpg değil aksiyon/shooter. Ne dediğimi anlamışsınızdır.

İdrak İstimlak

13.8.2017 10:00:55

0
Diyalogların süper olduğunu falan söylemedim, ancak hikaye gayette güzeldi. Ayrıca grafiklerle de ilgili bir şey yazmadım, kullandıkları motorun artık oyunu kısıtladığını, çok eski kaldığını ifade ettim. Eleştirmiş olmak için eleştiri yapmışsınız. Bu oyunu sevmeniz hikayeden ne anladığınıza bağlı, eğer anladıysanız hikayeyi, sabaha kadar tartışalım...

Guest-AEF248198

13.8.2017 02:48:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hikayesinin derinliği bence önceki oyunlardan daha iyi. Faction'ların bile tarzı ayrı ayrı anlamlar ifade ediyor. Bence hikaye çok güzeldi ama Bethesda yıllardır kullandığı motorun zaafiyetinden kaynaklanan sebeplerden dolayı oyunun içine etti. Aslında güzel oyundur...
Aynen ya mesela diyaloglar çok hoş kaç seçenek vardı diyaloglarda? Oyunun bütün sıkıntısı grafikleri zaten, eğer grafikler güzel olsaydı oyun tamamen bir Fallout oyununa dönüşebilirdi!

İdrak İstimlak

12.8.2017 21:39:32

0
Hocam bir yapay zekanın yönettiği derin devlet Enclave ile her yerinden faşizm akan Brotherhood'un wasteland'a katkısı ne olabilir ki? Paladin Danse ile ilgili son görevi hatırlayın. NCR'de günümüz arkaik devlet anlayışının bir yansıması, sonuçları malum. Ne kadar insalcıl olsalar da sonunda rüşvetin, adamcılığın ön plana çıktığı bir düzen haline dönüyor. Yani onlar da çözümden uzak, aslında ortada güzelde ironi var ama resmin tamamına bakmak lazım. Ama bakın Fallout 4'te The Institute nasıl da farklı bir mecraya giriyor. İşin aslı rezilleri oynayan wasteland'ın gerçekçi tek çözümünü bu adamlar sunuyor. Gerçi peşin fikirli de olmamak lazım, yeni bir oyunda ben The Institute meselesini işleyeceklerini, işin asıl boyutunu o zaman öğreneceğimizi düşünüyorum.

CheKD

12.8.2017 21:08:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Eski Fallout'ları oynadıysanız bilirsiniz, önceki Fallout'larda mesele o dünyada hayatta kalmak ve ya vault'un su derdini çözmek ya da geck'in peşine düşmekti. Bunda size b.ka batmış dünyayı kesin kurtuluşa götürecek bir formül sunuluyor oyuncuya. Sadece bu bile Fallout evreni için bir devrimdir.
Hikayeler aslında o kadar farklı değil hocam.Fallout 4'de de kendi amaçlarımız ve çıkarlarımız için yola çıkıyoruz sonrasında çok farklı bir misyon üstleniyoruz.Fallout 1'de öyleydi,Vault için su aramaya diye çıkıp tüm Amerikayı mutant tehtidinden kurtarmıştık,NCR'ın kurulmasına ön ayak olmuştuk,Enclave'in ve Brotherhood'un yok olmasına mani olmuştuk. Fallout 4'ün seriye kattığı en büyük farklılık oyuncuyu gruplara daha iyi baglaması bence.Gruba ve amaçlarına gerçekten iyi bağlıyor.

İdrak İstimlak

12.8.2017 20:33:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Bence de haklısınız hele ki New Vegas gibi bir Fallout oyunundan sonra seçimlerin daha etkili,diyalogların daha derin olduğu bir Fallout oyunu gelmeliydi fakat oyun atmosfer olarak bence en iyi Fallout oyunu ve bahsettiğimiz oyun Fallout ise atmosfer de diyaloglar ve hikaye kadar önemli. @d3vstator Oyunun hikayesini ben de beğendim ama daha iyi olabilirdi kanaatindeyim.Gruplar konusunda ise size kesinlikle katılıyorum,özellikle oyunun sonunda hangi grup ile ilerleteceğime bir süre karar vememiştim çünkü hepsi karakterin üzerinde bir etki bırakmıştı. Oyunu 300 saatin üzerinde oynadım ve bence de gayet iyi bir oyun,özellikle dünyası ve atmosferi çok hoşuma gitmişti,girmedik yer bırakmamıştım.
Eski Fallout'ları oynadıysanız bilirsiniz, önceki Fallout'larda mesele o dünyada hayatta kalmak ve ya vault'un su derdini çözmek ya da geck'in peşine düşmekti. Bunda size b.ka batmış dünyayı kesin kurtuluşa götürecek bir formül sunuluyor oyuncuya. Sadece bu bile Fallout evreni için bir devrimdir.

CheKD

12.8.2017 19:49:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Diyaloglar, konu derinliği, ilişkiler, yapılan eylemin oyunun evrenine yansıması, yeni şeyler keşfetme hissi, gittikçe içine çeken depresif oyun dünyası gibi şeyler Fallout'u Fallout yapan şeylerdir. Yahu ne yapayım vurduyu-kırdıyı, iyi grafiği!? Vurdulu kırdılı oyun oynamak istesem gider Batllefield, Call of Duty oynarım. İyi ki Witcher 3 çıktı da biraz Rpg havası alabildik.
Bence de haklısınız hele ki New Vegas gibi bir Fallout oyunundan sonra seçimlerin daha etkili,diyalogların daha derin olduğu bir Fallout oyunu gelmeliydi fakat oyun atmosfer olarak bence en iyi Fallout oyunu ve bahsettiğimiz oyun Fallout ise atmosfer de diyaloglar ve hikaye kadar önemli. @d3vstator Oyunun hikayesini ben de beğendim ama daha iyi olabilirdi kanaatindeyim.Gruplar konusunda ise size kesinlikle katılıyorum,özellikle oyunun sonunda hangi grup ile ilerleteceğime bir süre karar vememiştim çünkü hepsi karakterin üzerinde bir etki bırakmıştı. Oyunu 300 saatin üzerinde oynadım ve bence de gayet iyi bir oyun,özellikle dünyası ve atmosferi çok hoşuma gitmişti,girmedik yer bırakmamıştım.

İdrak İstimlak

12.8.2017 18:08:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Oyunun tek eksisi derinliği olmaması,hikayeler,seçimler ve ilişkiler hiç bir şey ifade etmiyor bunların dışındaki her şey önceki Fallout oyunlarından daha iyi.
Hikayesinin derinliği bence önceki oyunlardan daha iyi. Faction'ların bile tarzı ayrı ayrı anlamlar ifade ediyor. Bence hikaye çok güzeldi ama Bethesda yıllardır kullandığı motorun zaafiyetinden kaynaklanan sebeplerden dolayı oyunun içine etti. Aslında güzel oyundur...

Guest-AEF248198

12.8.2017 17:45:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Oyunun tek eksisi derinliği olmaması,hikayeler,seçimler ve ilişkiler hiç bir şey ifade etmiyor bunların dışındaki her şey önceki Fallout oyunlarından daha iyi.
Diyaloglar, konu derinliği, ilişkiler, yapılan eylemin oyunun evrenine yansıması, yeni şeyler keşfetme hissi, gittikçe içine çeken depresif oyun dünyası gibi şeyler Fallout'u Fallout yapan şeylerdir. Yahu ne yapayım vurduyu-kırdıyı, iyi grafiği!? Vurdulu kırdılı oyun oynamak istesem gider Batllefield, Call of Duty oynarım. İyi ki Witcher 3 çıktı da biraz Rpg havası alabildik.

Johnny Silverhand

11.8.2017 21:51:01

+1
Şu oyuna RPG demezsek bir de Fallout 4 demezsek güzel oyun onun dışında en kötü oyun. Shelter bile daha iyi.

CheKD

11.8.2017 21:43:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine Keşke hiç bulaşmasaydım şu oyuna. Ben 3 ve New Vegas ile mutluydum.
Oyunun tek eksisi derinliği olmaması,hikayeler,seçimler ve ilişkiler hiç bir şey ifade etmiyor bunların dışındaki her şey önceki Fallout oyunlarından daha iyi.

Johnny Silverhand

11.8.2017 21:25:54

0
Keşke hiç bulaşmasaydım şu oyuna. Ben 3 ve New Vegas ile mutluydum.

CheKD

11.8.2017 21:01:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine Bana da öyle geliyor. Neyse bekleyelim. Olmadı yüzüne daha bakmam Fallout 2 varken bunlar neymiş ki sanki...
Nuka World ve Far Harbor çok iyi DLC'ler fırsat bulduğunuz anda alın oynayın.

Johnny Silverhand

11.8.2017 20:52:18

0
Bana da öyle geliyor. Neyse bekleyelim. Olmadı yüzüne daha bakmam Fallout 2 varken bunlar neymiş ki sanki...

CheKD

11.8.2017 19:33:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine Hocam umarım Bethesda DLC'leri kaldırmaz Steam'den çok tırsıyorum ne yalan söyleyeyim. Eğer dediğiniz gibi başka yerden bulursam 60-70 liraya yapıştıracağım direkt. Black Friday veya Winter Sale bekliyorum şuan almam da mümkün değil maalesef.
Skyrim DLC'lerini kaldırmadılar,bununkiler'de kalkmaz büyük ihtimalle ama hiç indirime sokmaz bir daha DLC'leri,sırf GOTY sürümünü satmak için.

Johnny Silverhand

11.8.2017 19:26:25

0
Hocam umarım Bethesda DLC'leri kaldırmaz Steam'den çok tırsıyorum ne yalan söyleyeyim. Eğer dediğiniz gibi başka yerden bulursam 60-70 liraya yapıştıracağım direkt. Black Friday veya Winter Sale bekliyorum şuan almam da mümkün değil maalesef.

CheKD

11.8.2017 19:22:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine Ben Season Pass almayı planlıyordum. Automatron hikaye içerikli değil mi? O da mı Workshop?
Workshop değil de 3-4 saatlik bir hikaye,Nuka World ve Far Harbor'a kıyasla çok kısa bu yüzden Automatron'a değinmedim ama o DLC'de fena değil.60-70 civarına Season Pass bulursanız direk alın zaten ayrı ayrı almanın anlamı yok.

Guest-E87629FD5

11.8.2017 18:55:42

0
Müstesna bir çöp...

alsndnz

11.8.2017 18:22:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: dragonbornx Gerçekten HARIKA ve goty sürümünü hakeden bir oyundu. 2012/2015 arasında geliştirme sürecinde 40 fırın ekmek yemiş pek çok açıdan new vegas ve 3 ünde ötesine geçmiştir. Türkçe yamanında yakında gelecek olmasıyla bu kış bir 200 saat daha geçiririz bu oyun ile
New vegas gibi konusarak boss fight yapabildigin bi oyun gercegi varken ortada bence rezil olmada sus fallout 4 un tek artisi shooter elementleri oda bungieden adam getirdiler sirf onun icin hikaye desen fallout 3un yandan yemisi settlement sistemi desen bos zaman kaybi tek arti yonu akilda kalici karakterler curie- valentine gibi onun disinda fallout 3 gibi yuzeysel bi oyun

veterangamer

11.8.2017 15:47:44

0
Gerçekten HARIKA ve goty sürümünü hakeden bir oyundu. 2012/2015 arasında geliştirme sürecinde 40 fırın ekmek yemiş pek çok açıdan new vegas ve 3 ünde ötesine geçmiştir. Türkçe yamanında yakında gelecek olmasıyla bu kış bir 200 saat daha geçiririz bu oyun ile

Johnny Silverhand

11.8.2017 15:33:29

+1
Bu gönderi beni öldürecek sanırım. Harika demiş. DELİRİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. Umarım troll'dür. Değilse de Allah kurtarsın.

Johnny Silverhand

11.8.2017 15:32:23

0
Ben Season Pass almayı planlıyordum. Automatron hikaye içerikli değil mi? O da mı Workshop?

alsndnz

11.8.2017 11:22:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: dragonbornx Bütün fallout lar gıbı buda harıkaydı hatta pek çok açıdan new vegas ve 3 ünde ötesine geçmiştir. çok yakında Türkçe yaması gelecek pc ye bir daha oyniyacağız..
New vegasin otesine gecmesi icin 40 firin ekmek yemesi lazim bu oyunun ...

The_Rahip

11.8.2017 10:47:53

0
Kutu tasarımı çok hoşuma gitti.

Sgt.Panda

11.8.2017 02:46:47

+4
quote:

Orjinalden alıntı: alsndnz
quote:

Orjinalden alıntı: Sgt.Panda 2015'te GOTY The Witcher 3: Wild Hunt seçilmişti diye hatırlıyorum?
sadece 1 adet otorite mi goty seciyor
Doğru, benim hatam. Sadece Fallout 4'ün GOTY seçildiği bir yer gördüğümü hatırlamıyorum.

veterangamer

11.8.2017 01:59:28

0
Bütün fallout lar gıbı buda harıkaydı hatta pek çok açıdan new vegas ve 3 ünde ötesine geçmiştir. çok yakında Türkçe yaması gelecek pc ye bir daha oyniyacağız..

CheKD

10.8.2017 21:42:40

0
Fallout 4'ü oynamak isteyen arkadaşlara tavsiyem bu sürümü hiç beklemesinler en yakın indirimde oyunu alıp sonrasında üzerine Nuka World ve Far Harbor DLC'lerini alsınlar yeterli.Bu sürüm çıktığında Fallout 4'ü kaldıracaklar büyük ihtimalle sonrasında bu sürümü 250-300 arasına satacaklar ve bir süre indirime sokmayacaklar.

alsndnz

10.8.2017 21:00:32

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Sgt.Panda 2015'te GOTY The Witcher 3: Wild Hunt seçilmişti diye hatırlıyorum?
sadece 1 adet otorite mi goty seciyor

BSC Misafiri

10.8.2017 21:00:30

0
Another settlement needs my help...

Sgt.Panda

10.8.2017 20:59:32

+2
2015'te GOTY The Witcher 3: Wild Hunt seçilmişti diye hatırlıyorum?

Boone

10.8.2017 20:52:39

+5
GOTY'mi? Ne tarafa doğru gülüyorduk?

Johnny Silverhand

10.8.2017 20:30:51

0
Sadece NA'de olmasın be Türkiye'ye de gelsin aral getirecek gerçi gelirse de 600 lira en az.

otorobot

10.8.2017 19:46:55

+1
Bu goty mi seçildi?

Guest-AEF248198

10.8.2017 19:10:05

+2
Şu oyunun ismini değiştirsinler bence, Fallout serisine yakışmıyor bu oyun.

Ustanak

10.8.2017 18:54:53

+1
Optimize yapın şunu optimize Konsollar kan ağlıyor, eski nesil gpu sahibi çoğu kişi de FXAA vs açınca bumluyor. Sorun sizde yani.. Herkesin 1060 1070 1080 vs alma zorunluluğu yok.

rambocuk

10.8.2017 18:27:23

0
Çok iyi haber benim gibi daha bu oyuna girişmemiş kişiler için 60 dolardan fazla olmaz ayrıca goty sürümünün anlamı o tüm içerikler dahil tek oyun fiyatına olması

chris92

10.8.2017 18:09:00

+1
400 lira olur hiç bir anlamı yok yani öylede pahalı böylede pahalı

gokhanvai

10.8.2017 18:04:36

0
Güzel de çıkış tarihi çok geç gibi. Yani o zamana yeni oyunlar çıkar. Onları alırız. Gerçi oynamayan her türlü alır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız