Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable 3 Daha Fazla Aksiyon-Macera İçerecek


 
     Aksiyon-rpg türünün en iyi temsilcilerinden Fable serisinin RPG unsurları aslında hiç bir zaman ağır olmadı ve böylece oyun aksiyon-macera türünü sevenleri de memnun etmeyi başardı. Yeni oyunda aksiyon-macera öğeleri daha da artacak gibi görünüyor.
 
      Fable 3'te gerçekten büyük değişiklikler yaptıklarını söyleyen Peter Molyneux, oyunu aksiyon-maceraya kaydırdıklarını ve rpg öğelerini birazcık kıstıklarını söyledi. RPG'yi hala çok sevdiklerini hatta bayıldıklarını söyleyen Molyneux, ama drama ve aksiyon-maceranın getirdiği heyecanı da sevdiklerini vurguladı.
 
     Fable 3'teki eşsiz elementler sayesinde daha fazla insanın eğleneceğini söyleyen ünlü yapımcı, oyunda drama, duygu, hissetme gücü ve heyecan hissininin olduğunu ve bunları başarılı bir şekilde harmanladıklarını söylüyor.
 
     Natal desteği de olacak olan Fable 3 bu yıl sonunda Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacak. Oyunun ayrıntılı videolarını E3 fuarında mutlaka göreceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg xbox 360 Fable 3 Natal Peter Molyneux
Sony, Bu Mali Yılında 409 Milyon Dolar Zarar Etti Mass Effect 2'nin Yeni DLC'si Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız