Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FUT Champions Cup Turnuvasının 2. Etabı Tamamlandı!

 
      FIFA 2020 Global Serisi, FUT Champions Cup'un 2. etabı tamamladı. Bükreş, Romanya'da gerçekleşen FUT Champions turnuvasının 2. etap şampiyonu Alman XBOX platformu oyuncusu NR7 oldu.
 
     PS4 etabının final karşılaşması; QLASH takım oyuncusu CRAZY ile SPQR takım oyuncusu Paulo Neto arasında oynandı. 2 maçlık seri formatında toplam 1-0 skor elde eden CRAZY, PS4 etabının şampiyonu oldu. XBOX etabının final karşılaşması; NR7 ile Netshoes E-Sports takım oyuncusu Vini arasında oynandı. 2 maçlık seri formatında toplam 2-1 skor elde eden NR7, XBOX etabının şampiyonu oldu.
 
Büyük Final: PS4 vs. XBOX
 
    CRAZY ve NR7, büyük finalde karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda NR7, her iki karşılaşmayı da 1-0 skorla tamamladı ve toplamda 2-0 rakibi CRAZY'yi yenerek FUT Champions Cup 2. etap şampiyonu olmayı başardı.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Phoenix Point'in Dağıtımcılığını Koch Media Üstlenecek, Yeni Fragman Yayınlandı Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (18 Kasım - 24 Kasım)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız