Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FTL: Faster Than Light, iPad Çıkış Tarihi Açıklandı

 
   PC'de büyük beğeni toplayan roguelike tarzı uzay simulasyonu FTL: Faster Than Light'ın tablet versiyonu için beklenen çıkış tarihi nihayet açıklandı. 3 Nisan tarihinde iPad çıkışını gerçekleştirecek oyun PC'de olduğu gibi 10$'lık fiyat etiketiyle App Store'daki yerini alacak. İşin güzel tarafı, bugün mobil oyunların illeti haline gelen "oyun içi satın alma" sisteminin hiç bir şekilde oyunda yer etmemesi. Yani 10$ verdiğinizde tüm içeriğiyle oyuna sahip olmuş olacaksınız.
 
   iPhone için çıkış yapmayacak oyun iPad 2 ve üstü Apple tabletlerinde çalışacak. Oyunun arayüzü dokunmatik ekrana uygun biçimde çalışması açısından yeniden tasarlanmış durumda. Mobil platforma Advanced Edition adıyla çıkacak olan yapımda içeriğe eklenen yenilikler PC sürümüne de ücretsiz bir güncelleme ile yansıtılacak. 
 
   Şu an için sadece İngilizce dil desteğiyle çıkacağı belirtilen yapımın maalesef tablet ve PC sürümleri arasında kayıt paylaşımı yapılamayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
ftl faster than light steam subset games bağımsız simulasyon rogue-like uzay oyunu
Watch Dogs'un PC Sürümünden Teknik Detayları Gösteren Bir Video Titanfall Twitch'de 10 Milyon Dakikayı Geçti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FTL: Faster Than Light
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız