Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FPS Hayatta Kalma Oyunu Abandoned PS5'e Özel Olarak Duyuruldu

 
Hollandalı geliştirici Blue Box Game Studios, sinematik birinci şahıs korku hayatta kalma shooter oyunu Abandoned'ı PlayStation 5'e özel olarak duyurdu.
 
2021'in dördüncü çeyreğinde çıkış yapacak.
 
Abandoned'ın hikayesi Jason Longfield adlı karaktere odaklanıyor. Jason kendisini tuhaf bir ormanda uyanarak bulur. İlk başta ormana nasıl geldiğine dair fikri yoktur fakat daha sonra kaçırıldığını ve karanlık bir amaç doğrultusunda buraya getirildiğini hatırlar. Savaşarak hayatta kalmaya ve buradan kaçmaya çalışır.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre Abandoned son derece detaylı bir açık dünyada geçen ve hayatta kalma türüne gerçekçi bir yaklaşım benimseyen bir oyun.
 
Gerçekçi hissettiren benzersiz kişisel oynanış deneyimi hedefleniyor. Örnek olarak Jason koştuğu veya korktuğu için nefes nefese kalırsa hedef alması düşecek. Silahların ateşlenmesi de diğer FPS oyunlarının aksine gerçekçi bir şekilde yavaş olacak.
 
Gerçek 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. DualSense kontrolcüsünün dokunsal geribildirim ile uyarlanabilir tetikler özelliklerinden faydalanacak ve 3D ses desteği sunacak.
 
Teaser fragman yayınlandı. Oynanış fragmanı çok yakında.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Halo: The Master Chief Collection Nisan 2021 Güncellemesi Yayınlandı Edge of Eternity Haziran'da Erken Erişimden Çıkıyor, Konsollara 2021'in Dördüncü Çeyreğinde Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Furkan Günay

9.4.2021 14:24:07

0
Sen Ne Anlıyorsun

MuharremAylar

8.4.2021 20:58:56

0
O sahneye dikkatle bakarsan ağaçların dallarının ve gölgelerinin 60 fps olduğunu görebilirsin. Ağır çekim değil yani, ateş ve duman animasyonu bildiğin 15 fps. Videoya gelirsek eğer; Duyuru videosundan çokta bir şey beklememek lazım. Oynanış videosu gelince yargıya varayabiliriz.

Hudson51

8.4.2021 20:17:03

+1
Bence de Kojima oyunu değildir zaten hocam :D Ayrıca umarım dediğiniz gibi ağır çekim yapmışlardır yoksa bile bile düşük fps bir sahneyi koymaları pek mantıklı durmuyor. PS5 üzerinden duyurularını yapınca biraz heyecanlanıyor insan ama bir cacık çıkmaz gibi görünüyor.

lextor

8.4.2021 20:05:58

+1
Hocam o FPS düşüşü değil, ağır çekim tarzı bir şey yapmaya çalışmış adamlar. Oynanış gelince bu oyun diyebiliriz. Şuan hiç bir şey. Kojima oyunu değilmiş ayrıca.

Hudson51

8.4.2021 19:56:37

0
Katılıyorum. Üstteki misafir anlamadıysa fragmanın son kısmında ki feci fps düşüşünü ve elde ki berbat dokuya bakabilir. Birde bu oyun Kojima'nın yeni oyunu diyorlarda Kojima'nın duyuruları çok daha efsane oluyordu bu çok kötü gözüküyor.

BSC Misafiri

8.4.2021 12:45:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: Frobe Berbat görünüyor.
ne gördün de berbat diyorsun? Çok anlıyorsunuz herhalde oyun yapımı ve o tarz işlerden?

BSC Misafiri

8.4.2021 08:52:05

0
oynanış videosu gelince bakarız, şu haliye pek bir şey anlaşılmıyor

Frobe

7.4.2021 22:07:31

+6
Berbat görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız