Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA'nın yerini alan EA Sports FC 24 için yeni bilgiler ortaya çıktı! Duyuru tarihi doğrulandı!

 
 
FIFA serisinin son bulmasıyla beraber Electronic Arts'ın EA Sports FC 24 adıyla yeni spor oyununu geliştirdiğini biliyoruz. Insider Gaming kaynaklarına göre EA Sports FC 24'ün duyuru tarihi belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun Temmuz ayının ortalarında resmi olarak duyurulacak. 
 
Oyunun Temmuz'da duyurulacağı bildiriliyor
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre gün olarak değişiklik gösterse de oyunun 12 Temmuz veya 13 Temmuz'da duyurulacağı belirtiliyor. EA kısa süre önce EA Sports FC'nin 2024'ün 2. çeyreğinde (1 Ağustos 2023 - 31 Ekim 2023) piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Dolayısıyla Temmuz ayı duyuru tarihi FIFA serisinin önceki oyunlarıyla doğru orantılı.
 
Duyuruyla beraber EA Sports FC 24 hakkında oyuncuların bilmek isteyeceği tüm detaylar aktarılacak. Resmi duyuruyla beraber kutu içeriği, kapak fotoğrafı ve ön siparişlerin tarihleri de açıklanacak.
 
Öte yandan EA, 23. Çeyrek kazanç raporu sunumunda yalnızca altı ay içinde "FIFA 23'ün, FIFA 22'nin ömür boyu satışlarını aştığını ve seri tarihindeki en başarılı çıkışa sahip oyun olduğunu" bildirdi. Bu başarılı çıkışla beraber ekip kollarını yeni oyun için sıvadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Call of Duty 2023 için yeni detaylar ortaya çıktı! Duyuru tarihi açıklandı! FIFA 23 için sevindiren haber! Game Pass'e geleceği tarih açıklandı!

ruzbey35

13.5.2023 20:51:36

0
fifa gibi olamaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız